Настільна версія
мова | язык

Ріанна стане героїнею фільму

14 Березня, 00:53

Поділитися:

Талановита співачка, та ще й не погана акторка Ріанна знову візьме участь у зйомках фільму. Проте, цього разу це буде особлива стрічка – Рі зіграє саму себе у біографії.

Цю новину розповів Пітер Берг, який стане режисером нової стрічки. Він вже співпрацював з Ріанною під час зйомок фантастичного фільму «Морський бій» і його вразила історія співачки та її акторська гра. Тоді в нього у голові і з’явилась ідея розповісти про неї ще більше усьому світові.

«
Проект представить глядачам не упереджений погляд на життя Ріанни і її творчість: у своєму фільмі ми покажемо, як вона стала іконою у світі музики», - поділився планами Берг.

Крім того, режисер зазначив, що через творчість вони будуть намагатись показати як з часом і віком змінювалась особистість співачки. Чим їй довелось пожертвувати заради відомості і популярності, чому вона навчилась за всі ці роки у шоу-бізнесі і про що вона мріє наразі, коли стала всесвітньо відомою зіркою. Тобто, це буде не звичайний музикальний фільм, а повноцінна біографія.

Сама співачка поки що ніяк не коментувала цієї новини, але інсайдери з близького оточення зірки запевняють, що вона в захваті від цієї ідеї і вже не може дочекатись, коли вони почнуть роботу над стрічкою.
Помилковий заголовок — Hsfyyf cnfyt uthjїyt. askmve

14 Березня, 00:53

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День довкілля України

Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Зосим, Йосип (Йосиф)