Настільна версія
мова | язык

Mad Heads XL зняли кліп на пісню «Чорні очка»

11 Травня, 18:42

Поділитися:

Зйомки кліпу проходили на  Київському морі. Велика команда професіоналівпрацювали над створенням дивовижної історії. Обираючи режисера Вадим Красноокийодразу вирішив звернутись до Ігоря Стеколенко, що знімав попередній кліп напісню «Добре».

Вадим Красноокий: Мені дуже сподобалось працювати зІгорем  тому вирішив довірити йому новувідео роботу. Та цього разу нам не абияк пощастило: зацікавившись ідеєю, до зйомокдолучився старший брат Ігора  - ОлександрСтеколенко. На майданчику працювало аж два режисери, обидва керували процесом,навіть трішки сперечались.»

Ігор Стеколенко розкривати повністю ідею кліпу не став, лишезазначив, що це історія складних стосунків хлопця та дівчини. «Ми розповіли про те як людина падає підгрузом своїх бажань. Ця метафора дає новий, інший погляд на відносини міжчоловіком та жінкою.»

Головними героями виступили ВадимКрасноокий та чарівної краси дівчина, що намагалась звабити Вадима. Впродовжвсього кліпу вона знімала з себе одяг. Одяг наче не закінчувався, все нові танові речі летіли в сторону Вадима. Вона зняла з себе «тонну» одягу, образів тамасок. Та чи залишилась дівчина оголеною - нікому не відомо… Вадим лишезазначив, що кліп повен несподіванок та сюрпризів.

 «Ця пісня відносно спокійна,але цілком передає ідею всього альбому у якому поєднаний український фольклор ззапальним рок-н-ролом. У ритмі Reggi але українська народна. У ній все: весна,кохання почуття, такий собі своєрідний коктейль від Mad Heads XL» - розповівлідер гурту Вадим Красноокий.

     Вся команда, що працювала надзйомками у захваті від процесу та від непередбачуваного та несподіваного сюжету.  Чим закінчилась історія ми зможемодізнатись на презентації кліпу ближче до кінця травня, отож – чекаємо.
Помилковий заголовок — Ьфв Руфвы ЧД pyzkb rksg yf gscy. «Xjhys jxrf»

11 Травня, 18:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора