Настільна версія
мова | язык

Прем'єра кліпу: Бьорк — «Lionsong»

14 Березня, 01:18

Поділитися:

У мережі відбулася прем'єра кліпу Бьорк на композицію «Lionsong». Пісня увійшла до альбому «Vulnicura», який надійшов у продаж 20 січня цього року. Відео стало першим опублікованим з нової пластинки ісландської співачки.

Відео вийшло таким же дивним, як і пісні скандинавської прими епатажу і ексцентрики. Бьорк постає в образі гуманоїда-кульбаби в чорному латексному вбранні, а головним «героєм» виступає серце, що трепетно ​​пульсує у неї в грудях.

Ідея незвичайного сюжету належить давнім соратникам співачки - модному дуету голландських дизайнерів і фотографів «Inez & Vinoodh» (Inez van Lamsweerde і Vinoodh Matadin). Пара вже працювала з Бьорк над попереднім альбомом «Biophilia».

Пісня, як і весь альбом «Vulnicura», за словами співачки, вийшли емоційно спустошуючими. Більшість композицій написано «за мотивами» шлюборозлучного процесу з другим чоловіком, американським художником Метью Барні, який артистка важко пережила. Шанувальники зірки неоднозначно говорять про нову платівку, але водночас альбом досяг високих позицій в iTunes і багатьох національних чартах.

22 червня відбудеться перший серйозний виступ Björk на підтримку «Vulnicura». Концерт відбудеться в Англії на «Castlefield Arena» під час фестивалю «Manchester International Festival».
Помилковий заголовок — Ghtvэ'hf rksge^ <mjhr — «Дшщтыщтп»
14 Березня, 01:18

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'яті та примирення

Міжнародний день Червоного Хреста

Сьогодні іменини святкують:

Марк, Селіверст (Сильвестр)