Настільна версія
мова | язык

Кінокомпанія Disney відмовилася від сцен куріння у фільмах

15 Березня, 02:31

Поділитися:

Компанія Disney відмовилася демонструвати сцени куріння в своїх майбутніх кінопроектах. Про це розповів голова і генеральний директор компанії Боб Айджер на щорічних зборах акціонерів у Сан-Франциско. Відзначається, що виключення зроблять тільки для зображення історичних особистостей, які курили за життя.

«
Ми категорично заборонимо палити будь-якому новому персонажу наших фільмів», - підкреслив Айджер. Він також уточнив, що заборона поширюється на всі підрозділи та дочірні компанії Disney, в тому числі Marvel, Pixar і Lucasfilm.

Студія Disney вже приймала аналогічне рішення про куріння в 2007 році для фільмів, розрахованих на сімейну аудиторію. Приводом стала публічна пропозицію професора медицини Каліфорнійського університету Стентон Гланц голлівудським кінематографістам створити спеціальне маркування стрічок в залежності від того, чи є в них сцени куріння.

У ранніх фільмах і мультфільмах Disney персонажі, що палять з'являються нерідко. Такою є, наприклад, Круелла Де Віль («101 далматинець»), Росомаха («Люди Ікс»), Джабба Хатт («Зоряні війни»), Гусениця («Аліса в країні чудес»).
Помилковий заголовок — Rsyjrjvgfysz Вшытун dslvjdbkfcz dsl cwty rehsyyz e askmvf[

15 Березня, 02:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон