Настільна версія
мова | язык

LAMA зібрала аншлаг у Львівскій опері

17 Березня, 02:47

Поділитися:

Виявилося що фото Кобзаря і української співачки на фасаді одного з головних і знакових концертних майданчиків країни зовсім не є випадковістю чи непорозумінням. Близько 19 години в залі опери лише деінде можна було побачити порожнє місце, а вже за 10 хвилин працівники будуть доставляти стільці - жодного вільного місця в залі. 

Lama у Львові знають, люблять і чекають, співачка та її гурт, які продали близько 300 тис. альбомів на легальних носіях, вже близько 10 років є ознакою сучасної української поп- та рок-музики. 3 альбоми, близько 20 кліпів і головне пісні…пісні, які ти чуєш і співаєш серцем, пісні, з якими виникають найкращі асоціації та спогади, пісні, завдяки яким гордо можна сказати “Це наша маленька (зріст співачки близько 156 см) гордість”.

Концерт починається вчасно таємничим інтро одразу розумієш наскільки обраний зал гармонічно підходить до того, що очікує тебе протягом майже 2 годин, чудовий звук і світло, відсутність додаткових декорацій, яка допомагає сконцентрувати увагу на головному,- двогодинному шоу голосу і музики, відвертими сповідями про почуття і власні переживання («Знаєш як болить», «Моє серце», «З джерела»), які приходять на зміну справжнім рок-бойовикам («Мені так треба», «Не мама», «Тримай»).

Мало хто знає, що музиканти гурту є співавторами багатьох пісень і чудовими інструменталістами, саме вони роблять аранжування і беруть участь у записі дуже багатьох українських виконавців, серед яких Тіна Кароль, Loboda, Наталя Могилевська).

2 останні виходи на біс зал зустрічає співачку стоячі, виконується вперше за останні майже 20 років пісня «Напиши мені доле листа», яка належить першій творчій реінкарнації співачки, що здобула популярність багато років тому завдяки проекту Магія, шалено популярному на Західній Україні наприкінці 90-х.

Пост-концертний висновок лише один: Lama гідна і варта саме такого сприйняття львівян, найкраща українська музика в залі без перебільшення історичного для кожного музиканта концертного майданчика.
Помилковий заголовок — ДФЬФ ps,hfkf fyikfu e Kmdsdcrsq jgths

17 Березня, 02:47

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон