Настільна версія
мова | язык

Дебютний відеокліп «Last War» від групи Us

17 Березня, 08:24

Поділитися:

Молоді та амбіційні адепти сучасної електронної музики з київської групи Us готові незабаром представити своє дебютне відео на пісню «Last War».

Всеукраїнська прем'єра треку «Last War» відбулася 7 лютого 2015, а вже 19 березня 2015 можна буде побачити досить несподіваний відеоряд на дебютний сингл Us.

Однією з головних музичних складових творчості групи Us є постійний пошук та експеримент, і створення відео «Last War» також здійснювалося не зовсім стандартним способом. Основний посил кліпу – це філософське протиставлення таких понять, як війна і мир, які крокують по Землі пліч-о-пліч протягом всієї історії людства. Будь-яка негативна дія має протидію. Від страждань, болю і вбивств ніхто ще не залишився у виграші, кожен зловмисник понесе заслужене покарання – як духовне, так і матеріальне.

Кліп побудований на грі візуальних символів: жахи війни різних епох без прив'язки до географії та віросповіданням перемішані в ньому зі щасливими посмішками і яскравими фарбами мирного життя. Це символічне протистояння в свою чергу тонко переплітається з музикою «Last War».

Нагадаємо, у витоків створення групи Us стоять три людини – Іван Розін, Макс Смоголь і Олег Тарасенко. Робота над проектом почалася ще в 2013 році, і в даний момент музиканти вже готові пред'явити перші плоди своєї творчості слухачам. Ваня, Макс і Олег мають за плечима досвід в українському шоу-бізнесі і грають разом близько десяти років. За цей час їх навички опрацьовувалися, а смаки трансформувалися під впливом один одного.

Суть Us – це експерименти з музичними стилями і природою звуку – електронного і живого, а також дослідження можливостей голосу як інструменту. Всі треки і аранжування до них музиканти створюють разом, спільно «приручаючи» cінтезатори, контролери та інше залізо. У що виллються ці досліди, музиканти прогнозувати не беруться. За їх словами, вони йдуть за музикою.
Помилковий заголовок — Lt,.nybq dsltjrksg «Дфые Цфк» dsl uhegb Гы
17 Березня, 08:24

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон