Настільна версія
мова | язык

Група «Время и Стекло» зняла кліп на пісню «Ім'я 505»

18 Березня, 16:35

Поділитися:

17 березня в Києві відбулися зйомки кліпу яскравої і позитивної групи «Время и Стекло» на цікаву і модну композицію «Ім'я 505», написану в напрямку deep house, що максимально відображає нинішній стиль цих активних молодих людей.

Ірина Горова: «Пісня народжувалася складно, у творчих суперечках і конфліктах, записували ми її на студії дуже довго. Що стосується кліпу, то над ним проходила робота протягом двох тижнів, ми сперечалися і не могли прийти до остаточного рішення, яким ми його хочемо бачити в підсумку».

Позитив і Надя постануть перед глядачами мінімум у восьми різних образах.

Ірина Горова: «Образи ми розробляли спільно зі Славою Чайкою, на що пішло багато часу: ми ходили по магазинах, вибираючи речі, якісь з них дошивали, а частина речей взагалі моя. У кліпі багато образів, тому що, на мій погляд, це цікаво. А, так як кліп у нас буде яскравий і в кадрі буде все дуже динамічно, для різноманітності картинки необхідна велика кількість образів».

У знімальному процесі задіяний різноманітний реквізит, в тому числі холодильник, ванна, жива курка і короп.

Позитив: «Як такого сюжету і сценарію в кліпі немає. Тут, швидше, розписані дуже круті, креативні і незвичайні кадри, епізоди. Сьогодні з нами працює найкрутіша команда, ми зібрали кращих з кращих. Режисер - Леонід Колосовський і продюсер - Ірина Горова зробили чудову роботу. Ми виглядаємо відмінно і відчуваємо себе комфортно в цих образах».

Поки ми в очікуванні яскравого, креативного і незвичайного кліпу, пропонуємо вам ще раз прослухати цю запальну пісню.
Помилковий заголовок — Uhegf «Dhtvz b Cntrkj» pyzkf rksg yf gscy. «Svэz 505»
18 Березня, 16:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван