Настільна версія
мова | язык

Гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ презентує альбом «Дихаю тобою»

18 Березня, 16:36

Поділитися:

16 квітня в «БОЧЦІ» на Подолі відбудеться презентація нового альбому гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ (Without Limits). Так-так, саме того гурту, який у 2007 році сколихнув вітчизняний шоу-бізнес англомовним хітом «Underground», назавжди вкарбувавшись в історію українського року якісним гостросюжетним кліпом-трилером про хлопця, що ожив і вибрався з могили, та запальним мотивом «If you need somebody — you can call my name».

«Дихаю тобою» — саме таку назву отримала вже третя платівка гурту. Матеріал для неї хлопці збирали 2 роки. Альбом складатиметься з 11 треків, серед яких вже екранізовані на початку цього року композиції «Налий мені вина» і «Зима» та пісня «Мамині Слова», присвячена Небесній Сотні. До речі, останню БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ виконають на презентації разом з Наталкою Дзенків (LAMA). Також на диск увійде акустичний кавер на легендарну «Underground».

Фронтмен гурту Сергій Танчинець так пояснює вибір назви: «
Дихаю тобою» — саме таким був лейтмотив треку «Налий мені вина» – першого синглу з альбому. Та й взагалі саме так ми відчуваємо дух всього диску». У записі деяких творів взяли участь Олександр Лежньов (Vivienne Mort), Ганна Заклецька та Ольга Нестеренко (Vroda Rodu). У вільному доступі платівка з'явиться в мережі вже наприкінці березня. Водночас, всі небайдужі та віддані шанувальники можуть придбати альбом на фізичному носії через попереднє замовлення (деталі на taya_andriuk@ukr.net) або безпосередньо в «БОЧЦІ» на презентації.
Помилковий заголовок — Uehn <TP J<VT:TYM ghtptyne' fkm,jv «Lb[f. nj,j.»
18 Березня, 16:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон