Настільна версія
мова | язык

Міка Ньютон розчулить глядачів "Євробачення" сирітськими картинками та ангельським пір'ям

11 Травня, 22:57

Поділитися:

Міка Ньютон збирається розчулити всіх на "Євробаченні" анімацією з піску, яка розповідає про маля-сироту. Від зла дитину рятує лише ангел - сама Міка в сукні, прикрашеній пір'ям.

Українська учасниця "Євробачення-2011" Міка Ньютон збирається розчулити всіх анімацією з піску Ксенії Симонової та платтям з "ангельським пір'ям".

Щодо плаття, то воно уже увійшло у моду серед дівчаток – прихильниць співачки. А от з анімацією складніше. Художниця Симонова скаржиться, що напередодні у них не увімкнули великий екран, де глядачі могли побачити картини з піску. Крім того – художницю посадили так, що їй було незручно малювати.

Однак вона оптимістично оцінює майбутнє виступу. Каже, пообіцяла присвятити його своїм вихованцям із дитячого будинку.

Під пісню "Ангели" майстриня малює історію про дитину-сироту. Самотнє маля оточує зло. І тільки ангел-охоронець допомагає дівчинці. У ролі ангела, звичайно, Міка Ньютон.

Відзначимо, що неробочий екран – не єдина технічна неполадка, яка виникала під час виступу української співачки. Так, під час її репетиції перед другим півфіналом конкурсу в Дюссельдорфі зникла фонограма.

Нагадаємо, 12 травня, відбудеться другий півфінал "Євробачення", в якому Міка Ньютон виступить під номером шість. Змагатися доведеться із сильними конкурентами. Фінал "Євробачення" відбудеться 14 травня.

Напередодні півфіналу "Євробачення-2011" співачка Міка Ньютон попросила віруючих людей молитися за неї та слати смс.
Помилковий заголовок — Vsrf Ym.njy hjpxekbnm ukzlfxsd @"dhj,fxtyyz@ cbhsncmrbvb rfhnbyrfvb nf fyutkmcmrbv gshэzv

11 Травня, 22:57

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон