Настільна версія
мова | язык

ГАЙДАМАКИ: Кузьма з нами!

20 Березня, 00:18

Поділитися:

Гурт ГАЙДАМАКИ взяв участь в благодійному марафоні «Кузьма з нами», який відбувся в Одесі 14 березня. Крім вшанування пам’яті Кузьми, марафон мав на меті збір коштів для придбання реанімобіля для бійців АТО. Що, зрештою, і відбулося - реанімобіль придбано!

ГАЙДАМАКИ на марафоні презентували пісні зі свого нового альбому «УкрОп», а також кавер на пісню Скрябіна «Чорнобиль форева». Цю пісню було вибрано не випадково. Лідер гурту Сашко Ярмола сам родом з Чорнобиля, до того ж, ця пісня з її текстом залишається дуже актуальною і в наш час. Публіка надзвичайно тепло вітала виступ ГАЙДАМАКІВ і довго не хотіла відпускати хлопців зі сцени.

Сподіваємося, що найближчим часом гурт зможе завітати до Одеси з повноцінним концертом в рамках всеукраїнського туру «УкрОп», який почнеться з грандіозного концертного шоу в Києві, 16 квітня в клубі Sentrum і пройде більшістю великих міст України.

Нагадаємо, на новій платівці ГАЙДАМАКІВ можна буде почути багато цікавого матеріалу, такого як обробки народних пісень, класичний танцювальний Аркан, за участі Богдана Кутєпова та Василя Геккера, «Їхав козак на війноньку», старовинну козацьку «Ой, віє ж вітер», і вже відомі хіти, як-от «Деревʼяні Щити», популярний сингл «Укроп», написаний на слова українського військовослужбовця Олександра Ткачука, та за участі відомого журналіста, вже згаданого Богдана Кутєпова, лірично-летюча «Співай, соловей» тощо. Відтак публіка отримує незвичайну вибухову суміш, яку без перебільшення можна назвати «свіжим вітром» в українській рок-музиці.
Помилковий заголовок — UFQLFVFRB^ Repmvf p yfvb!

20 Березня, 00:18

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван