Настільна версія
мова | язык

Пісочна Симонова боїться, що Міка Ньютон не пройде у фінал

11 Травня, 23:02

Поділитися:

Помічниця Міки Ньютон на "Євробаченні-2011" пісочний аніматор Ксенія Симонова боїться, що Україна не пройде у фінал пісенного конкурсу.

У цьому Симонова зізналася у телефонному інтерв'ю "Газете по-киевски".

Як відомо, однією з основних фішок виступу співачки Міки Ньютон на Євробаченні - пісочна анімація у виконанні Ксенії Симонової. Нагадаємо, Ксюша стала переможницею першого сезону шоу "Україна має талант".

Оцінювати шанси України на цьогорічному "Євробаченні" Симонова не береться.

"Як учасник постановки не можу їх оцінювати, це буде суб'єктивно. Але скажу, що в другому півфіналі найсильніші виконавці! Тому дуже хвилююся. Мені страшно, що ми можемо не потрапити у фінал. Але сподіваюся, цього не відбудеться", - зізналася вона.

У Дюссельдорфі, де цьогоріч відбувається конкурс, Симонова, схоже, працює, як коняка.

"У такому шаленому темпі я ще не працювала! Пісня Міки буде дуже короткою - 2 хвилини 59 секунд. Спершу моя робота займала 7 хвилин, довелося дуже прискоритися", - пояснила пісочний аніматор.

Також Ксенія розповіла, яку саме пісочну історію для пісні Міки Ньютон "Angel" і Європи вона вигадала:

"...Це розповідь про маленьку дівчинку, яка втратила маму. Вона стикається зі злом, жорстокістю. Дитина пригнічена, плаче. Настає мить повної самотності... І тут у вікні з'являється добрий ангел, обіймає дівчинку крилами, вона посміхається. Потім з'являється сонце, птахи ... І я англійською пишу: "Поділися своїм серцем".

Втім, про свій гонорар за виступ "на підспівках" у підопічної донецького бізнесмена Тимофія Нагорного Симонова, як вона підкреслила, "принципово не говорить".

За словами Ксенії, коли їй запропонували виступити з Мікою Ньютон, вона довго зволікала з відповіддю, бо була зайнята в іншому проекті.

"Мені подобається працювати з німцями. Їх точність, пунктуальність дуже імпонує. Час для репетиції розраховано по секундах, ми практично не зустрічаємося з іншими конкурсантами на сцені", - також розповіла вона.

"Кожній делегації видали по просторому автобусу з водієм. У салоні йде трансляція всіх виступів. Дивишся - і заряджаєшся позитивним настроєм! У країнах, де "Євробачення" проходило раніше, наскільки я знаю, такого не було", - поділилася Симонова.

Як розповіла Ксенія, дві з трьох репетицій перед півфіналом у них з Мікою вже позаду.

"Перша пройшла вдало. Хоча були труднощі: моє обладнання дуже важке, знімати те, що я роблю, треба особливим чином. Інакше частина історії просто "випаде" з кадру. Після першої репетиції у нас було всього кілька зауважень. Однак другий прогін пройшов жахливо, зняли зовсім не так. Я так голосно лаялася!" - зізналася аніматорка.

На щастя, як зауважила Симонова, їй дали додатковий час для репетиції номера.

"Тож, сподіваюся, сьогодні наше тренування пройде вдало", - сказала вона у середу.

На конкурс, за словами "пісочниці", вона, "як завжди", приїхала з чоловіком.

"Ігор займається режисурою постановки. З нами з України прилетіли безліч людей. Не знаю, що взагалі тут робить половина з них!" - запевнила вона.

"Живемо ми у готелі, умови нормальні, але не люкс, звісно... У вільний час гуляємо по музеях. Я багато малюю. За цей тиждень зробила чимало ескізів, половину з яких роздарувала глядачам-перехожим. Багато хто мене впізнавав!" - похизувалася жінка.

До речі, для Ксенії ця поїздка до Німеччини - не перша.

"У Німеччині була, але у Дюссельдорфі вперше. Місто гарне, найбільше сподобався центр - Альтштадт. До речі, раніше я добре володіла німецькою, але через відсутність практики призабула мову. Тепер ось згадую. За тиждень перебування заговорила на альтштадтському діалекті!" - похвасталася вона.

А у середу Симонова вирвалися на один день до Амстердама.

"У мого друга-художника (він голландець) тут відкривається велика виставка. Він мене запросив. Збереться багато художників з Нідерландів, Бельгії, Люксембургу. Попрошу їх усіх голосувати на "Євробаченні" за Україну!" - наостанок зауважила Ксенія.

Нагадаємо, 12-го травня Міка Ньютон та Ксенія Симонова представлять Україну у другому півфіналі пісенного конкурсу "Євробачення-2011".
Помилковий заголовок — Gscjxyf Cbvjyjdf ,jїnmcz? oj Vsrf Ym.njy yt ghjqlt e asyfk

11 Травня, 23:02

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин