Настільна версія
мова | язык

Прем’єра фільму «Інсургент» — зірки рекомендують!

22 Березня, 12:28

Поділитися:

«Ти небезпечний, якщо ти інакший». Люди, які мають у собі сили повстати проти усталених речей і боротися за справедливість, завжди надихають. Історії, де відвага, чесність та доброта грають провідну роль, завжди відгукуються та мають успіх. Мабуть, справа у тому, що у кожного всередині є частина, яка відповідає за віру у світле майбутнє і у перемогу добра над злом.

Побачити першими другу частину постапокаліптичної антиутопії «Дивергент» поспішали багато відомих особистостей. Володимир Дантес, Катя Осадча, Олег Собчук, Святослав LOOKINICH, Філіп Левшин, Денис Христов, YarosLOVE та інші яскраві гості завітали на допрем’єрний показ.


Володимир Дантес, учасник дуету «ДіО.фільми», розповів про свої уподобання у кінематографі:
— Перша частина сподобалась. Я взагалі люблю фантастику, все, пов’язане з якимись надздібностями. Наприклад, «Люди Ікс», «Вартові галактики». «Дивергент» я можу поставити десь поряд з цими фільмами, якщо розглядати саме в даному напрямку, а не у плані романтичних відносин, наприклад.

Святослав LOOKINICH також поділився своїми думками стосовно фільму:
— Перша частина мені сподобалась, вразила, тому і вирішив подивитися другу. Я люблю перевірене кіно, яке дивишся і знаєш, що воно однозначно тобі сподобається і буде якийсь ефект від нього.

Відомий виконавець, саунд продюсер, радіо- і телеведучий YarosLOVE радить усім подивитися «Форрест Гамп» та «Зелена миля». Артист хотів би знятися у бойовику як справжній чоловік, хоча комедія ближча йому по духу.

Олег Собчук, фронтмен гурту «С.К.А.Й.», полюбляє арт-хаус. До перегляду музикант порекомендував фільми «Краса по-американські», «Олдбой», «Відважне серце» та «Куди приводять мрії».


Відомий український артист, шоу-бой, телеведучий та відеоблогер Філіп Левшин теж поділився своїми вподобаннями:
— Коли у мене поганий настрій, я полюбляю дивитися фільми жахів, і переконуватись у тому, що я хочу жити. Щось типу «Дзвінка». Якщо настрій хороший — дивлюсь комедії. А таку научну фантастику, як «Дивергент», я взагалі можу дивитися і вдень, і вночі!


Відважна Тріс та її шлях до істини у постапокаліптичному Чікаго, підтримка друзів та протистояння ворогів, любов та смерть, самовідданість та зрада — все це чекає на допитливий розум прихильників трилогії при перегляді «Дивергент, 2 розділ: Інсургент».
Помилковий заголовок — Ghtv’'hf askmve «Sycehutyn» — pshrb htrjvtyle.nm!

22 Березня, 12:28

Поділитися:

Автор статті: Любов Герус
Фото: Анна Мірошник
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: Інсурнент, кінотеатр Україна, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон