Настільна версія
мова | язык

Мілла Йовович народить наступного тижня

28 Березня, 14:25

Поділитися:

Актриса Мілла Йовович вже кілька місяців докладно розповідає у своєму мікроблозі про те, як протікає її вагітність. Її шанувальники тепер знають в деталях, як Мілла харчується, яким спортом займається і, найголовніше, коли нарешті з'явиться на світ її друга дитина. Днями актриса повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі, що до народження малюка залишаються лічені дні.

«
Насолоджуємося останнім тижнем втрьох до того, як малятко з'явиться на світ. Цю фотографію зробив мій чоловік в корейському ресторані, куди ми ходили всією сім'єю», — підписала Йовович фото, на якому вона з дочкою Евер Габо їдять в ресторані.

Напередодні радісної події Мілла не сидить на місці. Вона займається спортивною ходьбою в лос-анджелеському парку Runyon Каньйон-Парк, проходить не менше 5-6 миль в день.

Зараз зірка важить 83 кілограми, але якби не тренування, «була б на 20 кг важчою», — признається Мілла Йовович. Прогулянки по парку вона поєднує із підйомом вгору: «Важко, але дуже корисно».

Під час вагітності актриса ретельно стежить за своїм харчуванням. Вживає мінімум «білих» продуктів —  хліба, рису, круп. Максимум 3 смузі. Корисними рецептами вона також ділиться у своєму мікроблозі.
Помилковий заголовок — Vskkf Qjdjdbx yfhjlbnm yfcnegyjuj nb;yz

28 Березня, 14:25

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван