Настільна версія
мова | язык

Бенкендорф пробачив коментатора "Євробачення" за матюки

12 Травня, 12:22

Поділитися:

Коментатора міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2011" Тимура Мірошниченка не виганятимуть з роботи за матюки в прямому ефірі.

10-го травня, під час першого півфіналу "Євробачення", телеведучий вжив в ефірі нецензурну лексику, пише "Дуся".

Так, після оголошення учасниці від Норвегії Тимур видав: "Вы за***ли, б***! Оба, б***!".

Однак, незважаючи на це, Мірошниченка вирішили не відстороняти від подальшого коментування шоу.

Як пояснив генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкедорф, 10-го травня під час ефіру півфіналу "Євробачення", був технічний збій по всіх коментаторських кабінках: усі вони не працювали.

"У районі коментаторських кабінок була дуже напружена нервова ситуація. Оскільки багато країн (висвітлюють), метушня - люди слабко себе контролювали", - зауважив Бенкендорф в коментарі "Телекритиці".

За його словами, Тимур Мірошниченко не знав, що глядачі його чують, тому що зв'язок постійно уривався.

"Звісно, це не дає приводу ведучому не контролювати себе. І з Тимуром учора увечері і сьогодні зранку була проведена бесіда. Він продовжить коментувати, тому що він професіонал. Я його попросив, що б не сталося, контролювати свої емоції", - наголосив керівник НТКУ.

Нагадаємо, у четвер, 12-го травня, вирішиться доля представниці від України Міки Ньютон. Білявка у другому півфіналі виступатиме під номером 6.

До слова, якщо коментатору "Євробачення" вдалося залишитися при посаді, то інший вітчизняний телеведучий Юрій Кот залишився без роботи.

Причиною звільнення шоумена стала "зрада" рідному каналу. Так, Кота, який є власником весільного агентства, запросили на конкуруючий телеканала коментувати весілля принца Вільяма.

Ось це й не сподобалося керівництву "рідного" каналу Юри.

"Мене запросили в якості весільного спеціаліста. Я погодився, навіть не підозрюючи, що це викличе такий резонанс", - зауважив Кот.
Помилковий заголовок — <tyrtyljha ghj,fxbd rjvtynfnjhf @"dhj,fxtyyz@ pf vfn.rb
12 Травня, 12:22

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван