Настільна версія
мова | язык

АнтитілА: запис альбому, премія Yuna, репетиція з гуртом Скрябін

25 Березня, 12:14

Поділитися:

АнтитілА продовжують працювати над новим альбомом, презентація якого відбудеться 23 травня цього року. Після успішного синглу «Завжди моя», кількість переглядів котрого лише на офіційному каналі гурту в youtube наближується до 100 тисяч, хлопці планують порадувати шанувальників не менш цікавим новим матеріалом.

Вже дуже скоро АнтитілА оприлюднять назву нового синглу та дату його всеукраїнської прем’єри. Музиканти намагаються обрати новий сингл серед трьох останніх записаних пісень, кожна з яких заслуговує на те, щоб ним стати. І цей вибір для Антитіл виявляється надскладним завданням!

25 березня відбудеться одна з головних подій в музичному світі України – четверта щорічна церемонія нагородження музичної премії Yuna. АнтитілА номіновані в категорії «Кращий гурт», та окрім номінації хлопці виступатимуть наживо під час церемонії і виконають одну зі своїх пісень.

Тарас Тополя, вокаліст гурту АнтитілА, візьме участь в концерті пам’яті Кузьми Скрябіна, що трагічно загинув у автокатастрофі 2 лютого цього року. Тарас разом з музикантами гурту Скрябін заспіває одну з пісень Кузьми під час концерту 20 травня у київському Палаци Спорту. Минулого тижня Тарас зустрівся з музикантами Скрябіна на репетиційній базі. Яку саме пісню виконає Тарас, поки що лишається таємницею, але і музиканти Скрябіна і вокаліст Антитіл лишились задоволені музичним експериментом.
Помилковий заголовок — FynbnskF^ pfgbc fkm,jve? ghtvsz Нгтф? htgtnbwsz p uehnjv Crhz,sy
25 Березня, 12:14

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій