Настільна версія
мова | язык

Євген Хмара проникає у душу без слів!

27 Березня, 09:09

Поділитися:

«Музика, подібно дощу, крапля за краплею просочується в серце та оживляє його», − говорив французький мислитель Ромен Роллан. Саме такими словами можна описати відчуття, які викликають композиції талановитого та щирого Євгена Хмари.

Цікавим фактом із біографії молодого піаніста-віртуоза є те, що ще в дитинстві йому вдалось виступити на одній сцені з всесвітньо відомим лідером гурту «Space» − французьким музикантом Дідьє Маруані. Безумовно, цей чудовий досвід дав поштовх та наснагу для створення чарівної музики, яку сміливо можна називати ліками для душі.


Клавіші фортепіано є чорно-білими, однак коли вони оживають під пальцями Євгена, звучать мільйонами яскравих небесних відтінків у вашому розумі. Композиції талановитого піаніста торкають за живе, підносять та возвеличують духовне над матеріальним, огортають душевним теплом та світлою енергією автора.
Євген Хмара повністю підтверджує думку про те, що справжній музикант грає на всіх потаємних струнах серця одразу. Чарівні мелодії миттєво переносять в атмосферу дива й таємничості, дарують мрійливий настрій та віру в хороше майбутнє.

Цієї весни Євген Хмара їде у Всеукраїнський тур. В його рамках 28 квітня композитор завітає і до стародавнього та величного міста Львова. Концерт відбуватиметься у культурному серці міста − Львівському національному академічному театрі опери та балету, який безперечно можна вважати символом міста Лева. Зал театру відзначається чудовою акустикою, тому глядачі зможуть у повному обсязі насолодитися творчістю та відчути унікальність музики Євгена Хмари. В програмі звучатимуть авторські композиції з альбому «КАЗКА» та нової програми «ZNAMENIE». Крім цього, прекрасна новина є і для прихильників вокального таланту Дар’ї Ковтун, яка буде запрошеною гостею заходу.
Квитки на подію, яку львів’яни так довго очікували, можна придбати, перейшовши за посиланням https://gastroli.ua/tickets/secret-event-90-450/buy
Помилковий заголовок — "duty {vfhf ghjybrf' e leie ,tp cksd!
27 Березня, 09:09

Поділитися:

Автор статті: Ольга Бойко
Фото: Анастасія Пироженко
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: Євген Хмара, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван