Настільна версія
мова | язык

Другий пішов: свіжий сингл «Pastime» від групи Us

28 Березня, 18:07

Поділитися:

Другим синглом Us, представленим на суд українських слухачів, став тонкий, ліричний трек «Pastime», записаний спільно з Мар'яною Головко, джазовою співачкою і ведучою «Радіо Аристократи».

Us: «
У цієї пісні незвичайна історія – той самий випадок, коли зійшлися всі зірки, і прийшло ненавмисне щастя. Трек спочатку писався на замовлення, але в підсумку виявилося, що «така корова потрібна самому». Текст до нього писала наша колега по студії, продюсер Таня Шевчук».

У Pastime чуттєвий вокал Мар'яни ніби «виростає» з музики і вступає з голосом Макса Смоголя в ідеальний ліричний діалог, в якому – сни, метелики і пошуки себе. А виною всьому – великий казахський магазин...

Найближчий «живий» виступ Us відбудеться 10 квітня 2015 в клубі Sentrum, де група буде особливим гостем київського концерту легендарного шведського романтика Джей-Джей Йохансона (Jay-Jay Johanson). Разом з групою на сцену вийдуть артисти, які надихали Us і брали участь у створенні деяких треків. Серед них: Мар'яна Головко, Dima Kelly і Jerry Nolan. Також виступ Us буде підтримувати VJ-сет від Артема Плужарова. Глядачі концерту обов'язково зможуть почути і пісню «Pastime».

Біля витоків створення групи Us стоять три людини – Іван Розін, Макс Смоголь і Олег Тарасенко. Робота над проектом почалася ще в 2013 році, і в даний момент музиканти готові пред'явити перші плоди своєї творчості слухачам. Ваня, Макс і Олег мають за плечима досвід в українському шоу-бізнесі і грають разом близько десяти років. За цей час їх навички опрацьовувалися, а смаки трансформувалися під впливом один одного. Суть Us – це експерименти з музичними стилями і природою звуку – електронного і живого, а також дослідження можливостей голосу як інструменту. Всі треки і аранжування до них музиканти створюють разом, спільно «приручаючи» cінтезатори, контролери та інше залізо. У що виллються ці досліди, музиканти прогнозувати не беруться. За їх словами, вони йдуть за музикою.
Помилковий заголовок — Lheubq gsijd^ cds;bq cbyuk «Зфыешьу» dsl uhegb Гы
28 Березня, 18:07

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій