Настільна версія
мова | язык

Геніальний композитор сучасності родом з України

31 Березня, 19:31

Поділитися:

В п’ятирічному віці його руки вперше торкнулися клавіш фортепіано і відтоді він більше не уявляв себе без музики. В час, коли діти навчаються писати та читати, він написав свої перші творіння  мелодії, які виявились достатньо дорослими для того, щоб увійти в перший альбом піаніста, який в перший же рік розійшовся по світу багатотисячним тиражем. «Казка» виявилась дійсно чарівною, бо у її звучанні було виявлено особливу дію. Музика створює благодійний ефект для нервової системи, психіки і сприяє розвитку дітей зі спеціальними потребами.

У підлітковому віці йому підкорилась сцена Таврійських ігор. Тринадцятирічний юнак виступав разом із всесвітньовідомими Space, заручившись опікою легендарного Дідьє Маруані. А вже через три роки повторив свій успіх, тепер перед 70’000 аудиторією знову разом із Дідьє і його гуртом у Дніпропетровську.

Геніальність таланту юнака, визнана світовою величиною, не викликала сумнівів. Дуже швидко піаніста почали запрошувати на виступи за кордоном і вже у двадцятирічному віці його почули в Австрії. Найближчі п’ять років йому доведеться побувати в десятках країн по всьому світу.

Та не дивлячись на попит у світі, молодий талант більш за все прагне розвиватись і дарувати свої композиції слухачам в рідній країні, саме тому врешті наважився на свій перший всеукраїнський тур цієї весни. Самородок родом із України, геніальний композитор та піаніст, почувши якого один раз, неможливо залишитись байдужим до його таланту і музичних шедеврів. Нам пощастило, що Євген Хмара наш сучасник і земляк, яким країна може по праву пишатися.
Помилковий заголовок — Utysfkmybq rjvgjpbnjh cexfcyjcns hjljv p Erhfїyb
31 Березня, 19:31

Поділитися:

Автор статті: Катерина Басараб
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: PRPKB, Євген Хмара

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван