Настільна версія
мова | язык

Потап і Настя представили новий кліп «Бумдиггибай»

3 Квітня, 00:23

Поділитися:

Нову відеороботу дует відзняв на Кіпрі, а презентував на телеканалі М1 31 березня.

Леонід Колосовський, режисер: «Бумдиггибай» — це історія про складність вибору, який має зробити кожен. У кожному з нас живе чиста істота, але тільки пройшовши через біль і страждання можна по-справжньому полюбити. Щоб випробувати це почуття, потрібно бути людиною, а не ангелом! Вперше в кліпі дуету Потап і Настя — три головних герої. Щоб розповісти глядачам історію “Бумдиггибай”, ми запросили іспанського актора Daniel Garcia Prim. Артисти настільки перейнялися ідеєю кліпу, що нікого не доводилося налаштовувати на роль: Потап і Настя вперше розкрилися в такому амплуа, і були абсолютно гармонійними».

Ірина Горова, продюсер кліпу: «
Знімати закордоном завжди дуже ризиковано і непросто, але знімання “Бумдиггибай” відбулося дуже гладко! Дуже допомогла сторона, що нас приймала, Angelo Vouniotis і компанія «Avak Energy Productions». Наприклад, ми трохи засмутилися, що не вийде зняти красиві кадри з вітряками в русі — вони не працювали. Тільки поговорили про це, і за кілька хвилин вони запустилися: виявилося, Angelo подзвонив комусь і попросив спеціально на час знімання увімкнути всі вітряки! Окремо хочеться відзначити образи, розроблені спільно з «LUVI». Сама пісня “Бумдиггибай” в незвичайному для дуету стилі диктувала несподівані образи Потапа і Насті: такими глядачі їх ще не бачили! Цією роботою ми хотіли здивувати, показати артистів з нового боку, більш глибокого і чуттєвого».

Найдовше довелося шукати автомобіль у ретро-стилі. З безлічі машин зупинили вибір на стильному Mercedes, у якого виявилася механічна коробка передач. Потап згадав навички водіння на механіці і зміг успішно впоратися з керуванням раритетного авто.

Потап: «Кліп «Бумдиггибай» — це грандіозний проект і показник рівня “MOZGI Production”. Коли письменник починає писати нову книгу, він знає кінцівку. Завдяки професійній підготовці всієї команди ми так детально розібрали майбутній кліп на шматочки і фрагменти, що чітко уявляли готовий результат і вже під час знімання відчували, що створюємо приголомшливу роботу! А головним нашим завданням було донести ідею про силу всепоглинаючої земної любові, заради якої навіть ангели готові відмовитися від усіх своїх привілеїв і стати звичайними людьми».

Настя: «Мені настільки сподобалася ідея кліпу, що це надихало і допомагало впоратися з будь-якими труднощами. Найважча сцена була на обриві над Середземним морем. Дув пронизливий вітер, а на мені було настільки легке і повітряне плаття, можна сказати, що я була практично голою. Режисер навіть кілька разів зупиняв знімання, переживаючи за мене. Але постійне відчуття, що ми створюємо шедевр, надавало сил, мотивувало і рухало на будь-які подвиги».

Знімальний процес на Кіпрі тривав три дні. Як тільки було відзнято останній дубль, почався затяжний снігопад, який міг би все зірвати. Примітно, що така погода нехарактерна для прибережної частини острова: місцевий водій, який працював з командою «MOZGI Production», зізнався, що за свої 60 років жодного разу не бачив снігу в тому районі Кіпру.

Дивіться нову відеороботу «Бумдиггибай»:
Помилковий заголовок — Gjnfg s Yfcnz ghtlcnfdbkb yjdbq rksg «<evlbuub,fq»
3 Квітня, 00:23

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків