Настільна версія
мова | язык

«Слово і голос» презентує виставу «БІЛІЇ ЛИСТИ»

4 Квітня, 11:52

Поділитися:

Театральний центр «Слово і голос» презентує виставу «БІЛІЇ ЛИСТИ» за поезією Тараса Шевченка. «БІЛІЇ ЛИСТИ» – це частина проекту «УКРАЇНСЬКА ДРАМА. СВІТЛО І ОПІК», матерія вистави базується на поезії Шевченка та давніх традиційних піснях України, які міг чути сам поет. Назва вистави відсилає до вірша «Лічу в неволі дні і ночі…», а постать Шевченка тут далека від образу революціонера і бунтаря, з яким його часто ототожнюють.

На думку авторів, поет весь час говорить до нас - так, мова Шевченка жива, а тон розмови часто міняється – від ліричних спостережень за природою до запеклих дискусій із Богом. Постійним залишається лише інтерес до долі його і нашої неідеальної, але рідної України.

Прем’єра вистави відбудеться 04 квітня 2015 року о 18:00 в приміщенні Центру за адресою: Львів, вул. Городоцька, 38.

Центр «Слово і голос» заснований в 2010 році. Це територія новітнього театру, основаного на законах традиції, на класичній школі театру, на ідеї театру Єжи Гротовського і Кліма (Володимира Клименка). Унікальність нашої праці пов’язана з проблемами слова та голосу як природно даного способу зв’язку людини з Богом, зі світом, з іншою людиною.

Художній керівник центру «Слово і голос» – Лауреат Національної премії ім. Т. Шевченка Наталія Половинка.

ВИСТАВА: «Білії листи»
РЕЖИСЕР: Сергій Ковалевич
ВИКОНАВЦІ: Юлія Цвях, Наталія Половинка, Назар Романюк
ПЕДАГОГ: Наталія Половинка

Помилковий заголовок — «Ckjdj s ujkjc» ghtptyne' dbcnfde «<SKSЇ KBCNB»

4 Квітня, 11:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон