Настільна версія
мова | язык

Новий альбом Сіари «Jackie» вийде в травні

6 Квітня, 23:52

Поділитися:

4 травня відбудеться реліз свіжої роботи американської співачки Сіари - в продаж надійде заочно скандальний альбом. Це буде шоста платівка виконавиці і перша її робота за два роки. Сіара назвала його на честь своєї матері - «Jackie». 

На диск також увійде сингл «I Bet», який виконавиця недавно оприлюднила. Минулого місяця трек викликав «галас», коли продюсер співака Ашера Джермейн Дюпрі назвав його «повним плагіатом» пісні «U Got It Bad».

За словами Джермейна, новий сингл Сіари - це повний плагіат на композицію Ашера «U Got It Bad». Він також порівняв «I Bet» (продюсерами якого стали Harmony «H-Money» Samuels і Chris «Tek» O'Ryan) з іншою піснею - аренбі-синглом за 2004 рік під назвою «Still» виконавиці Tamia. Хоча продюсер Джермейн Дюпрі - зацікавлена ​​сторона, до схожого висновку прийшов і власник лейблу «So So Def». Він заявив, що Дюпрі, Ашер і Кокс можуть звернутися до Сіари за роз'ясненнями.

Втім, сама Сіара не має наміру на хвилі критики змінювати своїх планів. Для підготовки релізу були залучені першокласні спеціалісти. Зокрема, обкладинку до пластинки виконав фотограф зі світовим ім'ям Франческо Карроцціні, який співпрацював з Ланою Дель Рей. Вже 3 травня співачка вирушає на гастролі, щоб підтримати альбом «Jackie».
Помилковий заголовок — Yjdbq fkm,jv Csfhb «Офслшу» dbqlt d nhfdys
6 Квітня, 23:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор