Настільна версія
мова | язык

Alloise презентувала новий сингл

7 Квітня, 00:09

Поділитися:

Напередодні великого сольного концерту в Києві Alloise презентувала новий кліп на пісню «Merry-go-round». Автором ролика, що знімався в околицях Києва, виступив Сергій Вейн (Serge Vane), який співпрацює зі співачкою над оформленням її шоу.

Нагадаємо, на сьогодні Alloise з сольного проекту Алли Московки переріс у повноцінну групу, у складі якої трудяться і екс-колеги співачки по Gotchitza Live Project - Олексій Гірчиця і Олексій Кириченко.

«Merry-go-round» є першим відео Alloise, в якому знялися всі учасники групи.

«
Кожному іноді хочеться побути на самоті, залишитися наодинці зі своїми думками, щоб знайти натхнення..., - цитує видання Viva.Ua автора ролика Сергія Вейна. - Саме про це наше нове відео».

Нагадаємо, 22 травня у столичному клубі Atlas відбудеться сольний виступ Alloise, в ході якого музиканти планують представити пісні з підготовлюваного нового альбому - так само як і давно відомі хіти.

Деталі й дата релізу послідовника дебютного диска «Bygone» поки не повідомляються. За останні півтора року Alloise встигла презентувати фанам дві нові композиції - «Tell Me Of Fire» і «Circus», призначені для розміщення на диску.
Помилковий заголовок — Фддщшыу ghtptynedfkf yjdbq cbyuk
7 Квітня, 00:09

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'яті та примирення

Міжнародний день Червоного Хреста

Сьогодні іменини святкують:

Марк, Селіверст (Сильвестр)