Настільна версія
мова | язык

Півфінал «Євробачення»: більше року, менше романтики

12 Травня, 13:15

Поділитися:

Пісенний конкурс «Євробачення» сьогодні презентує другу групу півфіналістів – серед яких і наша Міка Ньютон: і якщо у першому півфіналі ми ще не мали змоги проголосувати, то тепер відкривається можливість віддати голос за тих, хто сподобається…

Німці – генії організації і у них усе має бути «ганц аккурат», особливо потурбувалися у Дюссельдорфі про можливості преси. Інакше як би ми дізналися про те, що загалом цьогорічний пісенний конкурс нагадує «дискотеку 80-х» - більше симпатичного року, менше романтики, але як завжди – не без скандалів…

Російський співак Олексій Воробйов на прізвисько Алекс Сперроу – це натяк на Джонні Деповського капітана Джека-Горобця – настільки емоційно зустрів оголошення, що пройшов у фінал, що дозволив собі міцне слівце. Втім, йому уже усе подарували. До речі, Алексу дістався за жеребом десятий номер – щасливий для Діми Білана, це коли він здобув срібло п’ять років тому в Афінах.

А наша увага перемикається на Міку Ньютон… Євробаченний тоталізатор на нашого «янголятка» поки не ставить: не йдеться навіть про вихід у фінальний тур. Проте, прогнози на «Євробаченні» іноді не справжуються з точністю навпаки.

Поки фаворитом конкурсу вважається француз Аморі Вассілі. Йому, між іншим, простіше ніж більшісті: засновники «Євробачення» - Німеччина, Італія, Франція, Іспанія і Великобританія – мають право делегувати своїх конкурсантів у фінал без участі у попередніх випробуваннях.

Серед інших чуток і пліток конкурсу – чудернацькі вбрання співаків, співачок і груп: тут і кепки зі стразами, і сукні у стилі «Боні-М», і сукні, які явно не по фігурі, а також костюмчик, який робить виконавця схожим на плюшевого ведмедика Вінні-Пуха.
Помилковий заголовок — Gsdasyfk «"dhj,fxtyyz»^ ,skmit hjre? vtyit hjvfynbrb

12 Травня, 13:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин