Настільна версія
мова | язык

Прем’єра реміксу на пісню «Співай, Соловей!» від ГАЙДАМАКІВ

12 Квітня, 12:41

Поділитися:

ГАЙДАМАКИ, спільно з давнім другом гурту DJ Cai Caslavinieri (Кай Каславінієрі) випустили ремікс на пісню «Співай, Соловей!» Ремікс зроблено у стилі «Indie Dance / Nu Disco».

Пісня вже увійшла до танцювальних програм багатьох українських клубів, а також впевнено завойовує своє місце в ефірах українських радіостанцій.

DJ Cai Caslavinieri – один з найкращих, рейтингових польських діджеїв, поляк українського походження, який народився та виріс у Варшаві, але з початком революційних подій переїхав до України та зараз мешкає у Львові.

ГАЙДАМАКИ вже кілька років працюють з DJ Cai Caslavinieri, неодноразово виступали разом на багатьох фестивалях в Україні та за кордоном. Нещодавно хлопці разом відіграли повноцінний концерт для бійців Національної Гвардії у Вишгороді біля Києва, плануються спільні виступи на найбільших літніх Оpen-Аir фестивалях.

Нагадаємо, що підтверджено участь ГАЙДАМАКІВ у найбільшому та найпопулярнішому у Центральній та Східній Європі фестивалі SZIGET.

І, звичайно ж, Кай гратиме з ГАЙДАМАКАМИ на великому концерті-презентації нового альбому «УкрОп» в Києві 16 квітня! У програму концерту увійдуть пісні з нового альбому та відомі старі хіти.
Справжнє патріотичне козак-рок-шоу гарантовано не залишить байдужим нікого! Приходьте, та розділіть з ГАЙДАМАКАМИ всю палітру емоцій цього надзвичайного та незвичайного альбому, з гучною назвою «УкрОп».

До речі, ті, хто з якихось причин не зможе бути фізично присутнім на київському концерті, зможуть дивитися онлайн-трансляцію шоу в ефірі BeTV.
Посилання на трансляцію: http://betv.com.ua/ivent/haydamaky/
Помилковий заголовок — Ghtv’'hf htvsrce yf gscy. «Cgsdfq? Cjkjdtq!» dsl UFQLFVFRSD
12 Квітня, 12:41

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон