Настільна версія
мова | язык

«Время и Стекло» презентували драйвовий молодіжний кліп

12 Квітня, 15:08

Поділитися:

9 квітня відбулася прем'єра довгоочікуваного кліпу гурту «Время и Стекло» на пісню «Имя 505». Композиція підштовхнула до ідеї кліпу, герої якого показують, наскільки ця музична новинка здатна зводити з розуму! 

Учасники дуету Позитив і Надя постають в неординарних образах, розроблених продюсером кліпу Іриною Горовою спільно зі стилістами. «Вперше в підготовці нового кліпу «Время и Стекло»  ми дали артистам повну свободу дій і рухів, не обмежуючи Позитива і Надю ні в чому, — коментує Ірина Горова. — Завдяки такому підходу хлопці показали в кліпі "Имя 505" справжній драйв і шалений заряд енергії!». 

Для зйомок були запрошені професійні танцюристи, які разом з Позитивом і Надею демонструють заразливу силу нового синглу. Знімальний процес тривав більше доби, і весь цей час артисти безперервно відривалися під музику. Налаштуватися на потрібний стан і зберігати його настільки довгий час допомагав хлопцям їхній продюсер Потап, який відклав всі свої справи і приїхав на зйомку підтримати Позитива і Надю. 
Помилковий заголовок — «Dhtvz b Cntrkj» ghtptynedfkb lhfqdjdbq vjkjls;ybq rksg
12 Квітня, 15:08

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон