Настільна версія
мова | язык

Жана Рено обплутають детективні мережі

12 Травня, 13:25

Поділитися:

Один із найбільш затребуваних у Голлівуді французьких акторів Жан Рено зіграє роль у фільмі «Я, Алекс Кросс» - екранізації роману одного з найпопулярніших авторів сучасної детективної прози Джеймса Паттерсона.

Який саме образ дістанеться Рено поки невідомо. На даний момент підтверджена участь у проекті Меттью Фокса, який зіграє негативну роль - Майкла Саллівана. Громадськості він відомий на прізвисько М'ясник з Слайго. Лиходій став особистим ворогом Кроса, коли по-звірячому убив його дружину. Серед інших учасників Едвард Бернс, затверджений на роль напарника головного героя Томмі Кейна.

Режисером фільму призначений Роб Коен, за сценарій відповідальний Марк Мосс. Як стверджує Коен між романом та екранізацією будуть деякі розбіжності. Попереднім фільмом режисера був комерційно успішний тріквел «Мумії».

Серед минулих екранізацій прози Паттерсона стрічки «Цілуючи дівчат», а також «І прийшов павук», роль детектива Алекса Кроса в яких виконав Морган Фріман. Про повернення героя заговорили в грудні 2009 року. Спочатку замість Фрімана роль Кроса повинен був грати Ідріс Ельба, але актор вибув з проекту. Його місце зайняв один з найпопулярніших чорношкірих кінематографістів Америки Тайлер Перрі.
Помилковий заголовок — :fyf Htyj j,gkenf.nm ltntrnbdys vtht;s

12 Травня, 13:25

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон