Настільна версія
мова | язык

LIVE in LVIV — нова музична традиція Львова

13 Квітня, 19:50

Поділитися:

18 квітня у палаці спорту «Україна» виступатимуть Танок На Майдані Конго (ТНМК), С.К.А.Й., O.Torvald, Epolets, Fontaliza та ПЛЕСО. LIVE in LVIV — це нова музична традиція Львова. Фестиваль, який об'єднає не лише давно улюблені гурти, але й відкриє для багатьох маловідомі українські групи.

Хедлайнерами заходу стануть ТНМК — харизматична суміш жанрів від репкору з джазом до хіп-хопу з фанком. Крім улюблених хітів Танки потішать слухачів і роботами з нового, гострого та влучного альбому «Дзеркало».
Серед 4 студійних альбомів ще одного знаного гурту «С.К.А.Й.», останній з яких «Край Неба» вийшов у 2014 році, кожен неодмінно знайде особливу пісню для себе. O.Torvald з незмінним лідером Женею Галичем — як завжди шалені та емоційні — прийдуть з новим звучанням вже відомих треків та альбомом «Ти є».

Вагомою частиною фестивалю будуть виступи гуртів, яких вже неодноразово називали «відкриттям року» —талановитих, перспективних, непересічних, та головне, українських — це все про них, про Epolets, Fontaliza та Плесо. Одеські хлопці з Epolets не обмежують мовами, їхні пісні можна почути як українською, так і англійською чи російською. Альтернативна музика від гурту «Fontaliza», звучання яких повною мірою відкривається лише наживо! Легенди львівської інді-сцени, музична формація «Плесо», екс-гурт «Далай Лама», з непідробно фірмовим звучанням.

Почуй це все наживо на першому сезонному фестивалі у Львові. Незалежно від погоди за вікном, декілька раз на рік нас завжди об'єднуватиме якісна музика та енергія живого звучання кращих гуртів української сцени.

Квитки можна придбати тут: http://kasa.in.ua/ua/events/view-live-in-lviv.html
Помилковий заголовок — ДШМУ шт ДМШМ — yjdf vepbxyf nhflbwsz Kmdjdf

13 Квітня, 19:50

Поділитися:

Автор статті: Анна Єфлаєва
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: LIVE IN LVIV, PRPKB, фестиваль, ТНМК, СКАЙ, OTorvald

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван