Настільна версія
мова | язык

«Ex Machina» — прем'єра трилеру в «Україні»

15 Квітня, 03:05

Поділитися:

16 квітня в кінотеатрі «Україна» відбудеться презентація фантастичного трилеру «Ex Machina». Початок вечірки о 20:20, а перегляд фільму відбудеться в «червоному» залі о 21:00. Ведучий вечора — Роман Міхно. Пригощає ресторан італійської кухні — «Фелліні».

«EX MACHINA» — це фантастичний трилер, дебютна робота талановитого сценариста Алекса Гарленда  автора сценаріїв таких відомих кінострічок як: «28 днів потому», «Пляж» та ін. Головну роль у його новій картині зіграли Донал Глісон («Френк», «Коханий з майбутнього») і Алісія Вікандер («Королівський роман» ).

«EX MACHINA» — історія про талановитого програміста Калеба, який виграє право провести тиждень в котеджі свого директора — затворника Натана. Головний герой думає, що це буде звичайний приємний відпочинок на природі та навіть не уявляє, наскільки помиляється і що на нього там чекає.
Калебу вражає житло його шефа: по-перше, туди можна дістатися тільки на його особистому вертольоті, по-друге, в будинку повно таємних лабораторій, наповнених запчастинами від роботів та іншими дивними штуками. Програмісту належить стати «людським елементом» для робота Ейви, яка є секретним проектом компанії. А оскільки штучний інтелект робота укладений в тіло красивої дівчини, залишається тільки здогадуватися, чим це може обернутися для головного героя.
Помилковий заголовок — «Уч Ьфсрштф» — ghtvэ'hf nhbkthe d «Erhfїys»
15 Квітня, 03:05

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон