Настільна версія
мова | язык

Євген Хмара - український продукт із закордонним присмаком

23 Квітня, 13:25

Поділитися:

22 квітня в Жовтневому палаці м.Києва відбулося відкриття всеукраїнського туру піаніста-віртуоза Євгена Хмари. Музикант презентував публіці свій другий альбом «Знамення».
Говорити про музику Євгена - все одно, що розмірковувати про смак шоколаду. Треба не розмірковувати, треба куштувати. Цей принцип діє і у випадку з Хмарою. Передати словами все те, що творить піаніст на сцені, а головне - як він це робить, неможливо.


Концерт у Києві можна сміливо назвати європейським шоу. Неозброєним оком було помітно, яку колосальну роботу виконала команда Жені, скільки сил, енергії і праці вкладено в найдрібніші деталі. Світлове шоу, відеоряд на фоновому екрані, майже 40 музикантів оркестру, білий рояль, вокал Дар’ї Ковтун - здавалося, що всі ці індивідуальні частинки злилися в єдиний цілісний механізм, на чолі якого талант і харизма Євгена Хмари. Сам «винуватець події» був дещо сором’язливий, і, коли кожен раз дякував публіці за такий теплий прийом, по-дитячому невинно опускав очі, а на обличчі з’являлась щира посмішка.

Весь виступ був розмежований на два відділення. Перша частина, як і передбачалось, була присвячена альбому «Казка», а друга, відповідно, - збірці «Знамення». З упевненістю заявляти, яка з частин сподобалася публіці більше, не можна. Кожен трек супроводжувався хвилею овацій і оплесків, а кількості квітів, які подарували вдячні слухачі, може позаздрити навіть Басков.
Євген Хмара - один з небагатьох артистів української сцени, ким дійсно варто пишатися. «Хочу зауважити, що моя музика - це український продукт, який я буду просувати на міжнародний ринок», - так Женя представив свою творчість на початку концерту. З цією ж думкою покидав зал кожен глядач. Ми пишаємося своїм «українським продуктом»!

Нагадаємо, що з сьогоднішнього дня розпочався всеукраїнський тур Євгена Хмари з симфонічним оркестром, на чезі Дніпропетровськ, Харків, Запоріжжя, Одеса та Львів. Ви ще встигаєте придбати квитки і відчути казку симфонічного дабстепу на собі!
Помилковий заголовок — "duty {vfhf - erhfїycmrbq ghjlern sp pfrjhljyybv ghbcvfrjv
23 Квітня, 13:25

Поділитися:

Автор статті: Анастасія Бурлига
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: Євген Хмара, Всеукраїнський тур, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван