Настільна версія
мова | язык

Ірина Федишин вдруге стане мамою

26 Квітня, 00:39

Поділитися:

Ірина Федишин – на сьомому місяці вагітності! Попри свій «цікавий» стан, співачка з головою занурена у творчу діяльність. 

«Працюю у звичному для себе режимі: концерти, записи, зйомки... Хоча більше часу зараз присвячую роботі на студії звукозапису. Готую нову концертну програму, бо вже за кілька тижнів після пологів, планую концертувати. Маючи досвід з першою дитиною, знаю, що це реально, хоча й не так легко. Але малеча і сім’я – це для мене дуже важливо. Тому й відкладати народження дітей через роботу – це для мене безглуздо. Життя дуже швидко пролітає. Ось дивлюсь на свого синочка, а він вже такий дорослий!!! Осінню планую розпочати підготовку до сольних концертів. Успішна жінка – та, яка уміє бути і хорошою мамою , і дружиною і в кар’єрі задніх не пасе».

До речі у команді Ірини Федишин справжній бейбі-бум! Четверо дівчат із її шоу-балету теж чекають поповнення! Можливо на всіх так подіяла пісня «Малесенькі долоньки», жартує Ірина. Тому на співачку чекає також новий етап роботи з оновленою командою на сцені.

Народжувати Ірина Федишин повинна у липні. Разом із чоловіком, продюсером та телеведучим Віталієм Човником, співачка уже визначилася з пологовим будинком . Зіркове подружжя чекає на хлопчика. «Коли синок народиться, гадаю, сам принесе собі ім’я. Одне скажу точно: по батькові він буде Віталійович», – жартує виконавиця.
Помилковий заголовок — Shbyf Atlbiby dlheut cnfyt vfvj.

26 Квітня, 00:39

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків