Настільна версія
мова | язык

Музиканти ФІОЛЕТу збиратимуть на концертах книги для вояків

8 Травня, 14:17

Поділитися:

Гурт ФІОЛЕТ вирушає в міні-тур Україною з презентацією нового синглу. Окрім власне виступів, музиканти вирішили долучитися і до своєрідної благодійності. Так, під час концертів буде організовано збір книг українських авторів для вояків, які перебувають на реабілітації в медичних закладах.

Тур на підтримку синглу стартує 13 травня з Києва, де ФІОЛЕТ відіграє концерт у клубі «Sentrum». Нова пісня гурту увійде до наступного номерного альбому команди, вихід якого запланований на кінець 2015 року. 

«Це найменше з того, що ми можемо зараз зробити для тих хлопців, які захищали наш із вами спокій. Важливо зараз не забуватися про тих, хто повернувся зі Сходу та потребує як матеріальної так і психологічної, моральної підтримки. Наша ініціатива як крапля в океані, але маю надію, хороша українська книжка буде добрими духовними ліками для вояків. Тому закликаю наших шанувальників активно долучатися до цієї акції. Це наша спільна відповідальність. Байдужість – союзник наших ворогів», - зазначив лідер та вокаліст ФІОЛЕТу Сергій «Колос» Мартинюк. 

Акція організовується спільно з організацією «Правова допомога учасникам АТО». Книги можна приносити безпосередньо на концерти гурту, що відбудуться в рамках туру:
13/05 – Київ, Sentrum
14/05– Харків, Арт-клуб «Корова»
15/05– Полтава, MuzaBar
16/05– Вінниця, Beef Eater
21/05 – Івано-Франківськ, Panorama
22/05 – Чернівці, Avangard
23/05 – Луцьк, Art Territory
24/05 – Львів, Picasso
Помилковий заголовок — Vepbrfynb ASJKTNe p,bhfnbvenm yf rjywthnf[ rybub lkz djzrsd

8 Травня, 14:17

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій