Настільна версія
мова | язык

У новому кліпі Діми Шурова дівчата кохаються у лісі

16 Травня, 16:41

Поділитися:

Музикант Діма Шуров або Pianoбой здивував новою відеороботою. У кліпі, який для екс-клавішника «Океану Ельзи» зняла дружина Андрія Хливнюка Анна Копилова, показане кохання двох юних дівчат.

Попри підняту тему лесбійських стосунків, кліп Шурова на пісню «Горя чуть слышно» вийшов зовсім невульгарним, а навіть дещо цнотливим і чуттєвим.


Для дівчат-актрис ці зйомки стали дебютом

Головна фішка цього відео – недомовленість, каже Діма.  

«Зустрілися дві самотності, спалили всі книги, зробили один одного щасливими і кінець історії, романтика, нескінченність. А що далі ?! Це не важливо, але напевно щось прекрасне або жахливе. Я думаю, через сто років, на прикладі цієї пісні і цього кліпу в школах та інститутах Землі будуть пояснювати сухим і досконалим юнакам і дівчатам майбутнього, що таке закоханість», - зазначив Шуров.

 Наприкінці відео книги палатимуть

«Для мене зйомки кліпу стали свого роду етапом. Коли я прочитав сценарій, я був упевнений - це не те, що нам потрібно. Колеги переконали мене в протилежному. Я прекрасно усвідомлював, що на цю пісню досить зняти простий красивий кліп зі співаючим Шуровим і вуаля - у тебе в активі хіт. Ми пішли іншим шляхом», - зізнався продюсер Олексій Согомонов.  

 
 
Помилковий заголовок — E yjdjve rksgs Lsvb Iehjdf lsdxfnf rj[f.nmcz e kscs
16 Травня, 16:41

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон