Настільна версія
мова | язык

Живи На Всі100! Інтерв'ю з фронтменом групи БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, Сергієм Танчинцем.

29 Травня, 16:44

Поділитися:

Група БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ (Without Limits) є прикладом хітового українського року. Кожен поціновувач якісної української музики обов’язково знає і любить як мінімум декілька пісень цього бенду. 16 квітня хлопці представили свій новий альбом, який, до речі, створювався більше двох років. Нова платівка - це збірка 100% хітів.

В ексклюзивному інтерв’ю фронтмен колективу, Сергій Танчинець, розповів Navsi100.com про новий альбом, творчість БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ та особисте життя.

Чому ви назвали новий альбом саме «Дихаю тобою»?

Ми досить довго обирали назву і все ж зупинилися на «Дихаю тобою», тому що це лейтмотив треку «Налий мені вина» – першого синглу з платівки… та й взагалі, саме такий дух всього альбому, так ми його відчуваємо.

Як змінилася творчість гурту в порівнянні з попереднім альбомом?

Наша творчість можна сказати стала дещо дорослішою, а треки більш різноплановими. Але загалом ми залишилися тією ж группою, що і 10 років тому. До нового альбому «Дихаю тобою» увійшло 11 пісень. Сингли, які вже вийшли в ефір – «Налий мені вина N.M.V.», «Зима», «Мамині Слова» та «Деньги». На концертах, окрім цих треків, можна було почути ще такі пісні: «Мама», «Полет», «Game Over». Більшість пісень українською мовою, але є і російською, адже матеріал для альбому ми почали збирати ще в 2012 році. Також на диску можна буде почути акустичний кавер на нашу вже розкручену пісню «Underground», яка колись “розворушила” радіоефіри України.


Хто допомагав вам у написанні творів і записі?

Саунд-продюсери альбому: Ігор Рибар, Жан Болотов, Константин Шелудько (YouCrane), Станіслав Семилетов. Із сесійних музикантів в записі деяких творів з альбому ми співпрацювали з Олександром Лежньовим (Vivienne Mort), Ганною Заклецькою та Ольгою Нестеренко (Vroda Rodu). Музика у нас повністю авторська і належить гурту, а тексти мені допомагала писати Федір Фростов і дружина, Анна Танчинець-Стефанська.



Яка з нових пісень є особисто для Вас головною, особливою?

Це пісня «Мамині Слова», з тексту стає зрозуміло чому.

Яку пісню плануєте екранізувати найближчим часом?

Відео звісно плануємо, але з треком ще не визначилися. Надто важко обрати, хочеться, щоб кожна пісня отримала своє втілення у кліпі. Можливо, цією піснею стане “Без неї ніяк”, адже саме зараз вона в активній радіоротації і ми отримуємо багато позитивних відгуків.

Що впливає на вашу творчість, де черпаєте натхнення для такої хітової музики?

На деякі пісні з цього альбому, на жаль, дуже вплинула нинішня ситуація в країні... А взагалі, все відбувається саме собою, натхнення можна знайти будь-де, особливо там, де його не чекаєш.



Що для вас є пріоритетом в музичній кар’єрі гурту, чого прагнете досягнути?

Приорітетом є сама можливість існування гурту. Прагнемо зберегти цю можливість і творити далі.

Які помилки найчастіше роблять молоді артисти у пошуках свого слухача? Які у вас були помилки? Що б ви зробили зараз по-іншому? 

Про помилки інших говорити важко... А нашою основною помилкою було переслідування комерційності в музиці. Мені здається, що треба робити цікаву музику а не лише «форматну», яка швидко принесе багато грошей. Хоча, насправді, надважливим є поєднання цих якостей. 



Що дуже хотілось зробити в житті, але досі “руки не дійшли”?)) 

В музичному плані, чи в життєвому?!))) В музичному у нас все ще попереду і планів дуже багато, а в особистому житті я хочу сина!!! І хочу стрибнути з парашутом. Посилено працюю над цим))

Ювелірну роботу ти вже виконав і маєш доню, ти строгий тато? 

Трошки буває. Але це ж дівчинка, тому вся моя строгість розбивається після слів: «Нууу таааткуууу».

Сергій та Сергіївна (Анастасія)

Якщо б ти міг дати тільки одну пораду своїй дочці, якою б вона була? 

Порадив би їй намагатись бути чесною перед собою та людьми.

Чого ти боїшся найбільше? Як ти борешся зі своїми страхами? 

Раніше боявся творчих пауз, ну і звісно, як кожен сім’янин, я боявся фінансових (не дай Боже) проблем. А зараз боюсь війни... Як борюся зі страхами? Та ніяк, як з ними можна боротися? Ми просто співіснуємо з ними і час від часу отримуємо над ними перемогу...

Як ви розважаєтеся? Є якісь сімейні традиції? 

Особливих традицій нема, але ми любимо шумний відпочинок! Любимо ходити в гості і щоб до нас приходили! Любимо їздити до Батьків в Мукачево, особливо це полюбляє Сергіївна (ред. донька).

Сергій з дружиною, Анною

Голосуй за улюблену групу БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ у хіт-параді "НА ВСІ 100"

Офіційна група на Facebook та ВКонтакте


Помилковий заголовок — :bdb Yf Dcs100! Synthdэ. p ahjynvtyjv uhegb <TP J<VT:TYM? Cthus'v Nfyxbywtv/

29 Травня, 16:44

Поділитися:

Автор: Марина Чава (navsi100.com)
Фото: З офіційної сторінки Сергія Танчинця у мережі Facebook

Теги: БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, WITHOUT LIMITS, інтерв'ю, альбом, Сергій Танчинець

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День працівників нафтової, газової та нафтопереробної галузі

Міжнародний день солідарності журналістів

Міжнародний день грамотності

День танкіста

Міжнародний день краси

Сьогодні іменини святкують:

Адріан, Наталія