Настільна версія
мова | язык

Подробиці зйомок кліпу і фестивального життя від Us.

18 Травня, 13:26

Поділитися:

Вибухонебезпечний сингл «Gakken» від групи Us незабаром обзаведеться божевільним відеорядом. Відразу після неймовірного концертного виступу на сцені GreenLight Festival Us у повному складі вирушили на знімальний майданчик для реалізації божевільного сценарію кліпу, придуманого Артемом Плужаровим. Знімальний процес під чуйним керівництвом Артема зайняв практично добу, і втомлені, але задоволені результатом Us вирішили поділитися своїми враженнями про майбутнє відео «Gakken».

Us: «Пам'ятаєте, ми попереджали вас про Gakken-ефект? Так от, ми зняли кліп на «Gakken», і тепер наше життя ніколи не буде як раніше... У цю ніч ми дізналися багато нового про себе і людей, яких називали друзями. Ми чули голоси, які шепотіли: «Що ти робиш?! - Очі пилю... - Дай наждак, я вухо почищу»! Ми відчули біль і захват, а до кінця зйомок втратили останній сором і змінилися в обличчі так, що на ранок самі себе не впізнали. Тому, якщо ви зустрінете людей на фото, привітайтеся з ними. Це ми, ваші Us... P.S. Кліп буде готовий зовсім скоро. Подивимося, що стане після нього з вами»!

Продовжує кипіти і вирувати фестивальне життя київських електронних музикантів. І вже 16 травня в клубі O'Briens Us зіграють на київському півфіналі всеукраїнського музичного конкурсу «ROCK THE NATION» від Просто Радіо. Us потрапили в п'ятірку груп, які пройшли онлайн голосування, і 16 травня будуть боротися за місце у фіналі.

Приходьте підтримати Us і насолодитися їх запаморочливими експериментами зі звуком!

Us
ROCK THE NATION
O'Briens (вул. Михайлівська, 17А)
16 травня
19:00
Вхід вільний
Помилковий заголовок — Gjlhj,bws pqjvjr rksge s atcnbdfkmyjuj ;bnnz dsl Гы/

18 Травня, 13:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків