Настільна версія
мова | язык

22 травня Мегапопулярний гурт DZIDZIO вже вдруге збирає прихильників у STEREO Plaza

18 Травня, 13:36

Поділитися:

Минулої осені Дзідзьо, Лесик і Юлік влаштували справжній фурор у найбільшому концертному холі столиці, зібравши повний зал фанів і пообіцяли зробити це знову

Почути улюблені пісні гурту DZIDZIO, підзарядитись позитивом та дізнатись про нові хіти, зйомки кліпів та фільмів, про які фронтмент Дзідзьо говорить по величезному секрету прямо зі сцени, можна і треба 22 травня 2015 року. Великий весняний концерт DZIDZIO відбудеться в концертному холі STEREO Plaza.

«Ми поїздили в турі за кордоном, і одразу майже без відпочинку розпочали новий тур по Україні, бо вже дуже скучили за нашою публікою! Київ завжди нас гарно приймає і цього разу обіцяємо зарядити вас весняним позитивом і дарувати максимальні емоції. Хоча цього разу переживаю, чи поміститесь ви всі в той зал? Тому дуже сильно не розказуйте, куди йдете, добре?» – говорить про майбутній концерт Дзідзьо.

Музиканти обіцяють виконати на сцені пісню в пам’ять про свого друга і «першу вчительку» Кузьму Скрябіна (Андрія Кузьменка) «Маршрутка», з легкої руки якого починався творчий шлях гурту DZIDZIO.

Київ, STEREO Plaza
пр. Червонозоряний, 119
Квитки можна придбати в усіх касах міста
Вартість від 200 грн
Початок о 20:00

Помилковий заголовок — 22 nhfdyz Vtufgjgekzhybq uehn ВЯШВЯШЩ d;t dlheut p,bhf' ghb[bkmybrsd e ЫЕУКУЩ Здфяф

18 Травня, 13:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон