Настільна версія
мова | язык

Нова пісня від українського трансового гурту «Go-A»

18 Травня, 13:52

Поділитися:

Електронний український гурт «Go-A» сьогодні оприлюднили новий сингл «Небо в долонях». Музиканти гурту у своїх піснях міксують етнічні звуки з усього світу з електронними і танцювальними бітами, поєднують нотки сопілок, етнічного африканського барабана та потужний жіночий голос. 

«Відстань між людьми - це умовне поняття. Ми всі живемо під одним небом і якщо захотіти, то можна подолати її. Головне не боятися зізнатися про це в голос. Саме це хотілося донести своєю піснею, особливо під живий драйвовий ритм», - зізналась солістка гурту та автор пісні, Катерина Павленко.
Багато хто може пам’ятати танцювальний флеш-моб, який музиканти організовували кілька разів на живих виступах, ексклюзивно виконуючи пісню «Небо в долонях».

Музиканти гурту активно займаються благодійністю. Окрім участі в багатьох благодійних фестивалях, «Go-A» на днях оприлюднили заяву, що збирають допомогу для одного з київських дитячих будинків і закликають небайдужих долучитися до доброї справи.

Найближчим часом почути живий виступ музикантів та побачити флеш-моб під пісню «Небо в долонях» можна буде на вечірці «Пре-паті «Країни Мрій», що відбудеться 15 травня в клубі «Атлас». Разом з «Go-A» на одній сцені виступлять колективи O'Skrypka, Моторола, The Doox, Shopping Hour, Sun Groove та інші.


Помилковий заголовок — Yjdf gscyz dsl erhfїycmrjuj nhfycjdjuj uehne «Пщ-Ф»

18 Травня, 13:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван