Настільна версія
мова | язык

Літо, спека, розваги, MIRAMI !

19 Травня, 09:06

Поділитися:

Вони підкорили багато країн своїми треками, “запалили" сотні клубів, про них фантазують мільйони чоловіків, відеокліпи збирають десятки мільйонів переглядів, і це наші дівчата з групи MIRAMI. Ви не чули їхніх пісень? Такого бути не може! Як можна, наприклад, не чути пісні, яка створена відомим хітмейкером, Андрієм Бакуном, і назбирала більше 23 мільйонів переглядів? Це рекорд серед українських артистів, але новина зовсім про іншу пісню.

Улюблена пора майже усіх людей на цій планеті вже майже стартувала і без хітових пісень цього літа не обійтись! Сонячна, позитивна, енергійна робота “Amore Eh Oh” від MIRAMI вже знайома слухачам, адже саме вона навівала нам літні спогади посеред зими, але цього разу ми прем’єримо англомовну версію! Традиційно, англійський текст “Amore Eh Oh” написав співзасновник та менеджер проекту Alex Hitch.

Тож, нехай “Amore Eh Oh” стане хітом цього сезону і змусить Вас добре спітніти від модного біту! Після перегляду відео не забудьте поділитись ним у соціальних мережах і вподобати сторінку групи на Facebook.

Офіційний сайт www.mirami.ua

Помилковий заголовок — Ksnj? cgtrf? hjpdfub? ЬШКФЬШ !
19 Травня, 09:06

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій