Настільна версія
мова | язык

KOZAK SYSTEM зняли кліп за участі 29 українських дівчат

24 Травня, 01:06

Поділитися:

Днями гурт КOZAK SYSTEM зняв відео на пісню «Коли Вона» з нового альбому «Живи і Люби». Текст пісні написав відомий український митець Сергій Жадан.

Володимир Шерстюк, бас-гітарист КOZAK SYSTEM розповів про пісню: «
Запам'яталося, що ми дуже довго не могли вкласти складний, багатогранний текст Жадана у досить простий, але грувовий ритмічний малюнок, - десь бракувало слів, а десь були зайві. Дуже шкода було «різати» авторський текст. Через це мелодія та ритміка куплетів мала більше десяти варіантів, аж поки не зазвучала гармонійно, як одне ціле. А ось приспіви, навпаки, «закачали» практично одразу. До речі, текст приспіву Жадан дописував для пісні окремо. І взагалі, тепер ця пісня - наша важка, але кохана дитина».

У зйомках взяли участь музиканти гурту та 29 українських дівчат, серед них відома акторка Римма Зюбіна та співачка Тоня Матвієнко.

Іван Леньо, соліст КOZAK SYSTEM додав про кліп: «
Кожна із двадцяти девяти героїнь кліпу признавались мені,що коли вперше почули пісню, то відчули в ній щось особисте, щось біографічне. У автора тексту Сергія Жадана я не запитував - хто вона? Та і яке це має значення! Навіть якщо б її не існувало,то її слід було би видумати,бо без неї життя чоловіка стає прісним і передбачуваним. Хто вона, та що так легко вгризалася в шкіру не знаючи,що ця шкіра моя і коли вона вимовляла любов, я бачив кров на її зубах? Думаю режисеру кліпу Соломії Томащук вдалося візуалізувати цей образ. Ну,всі,принаймі старались і були щирі. Скоро дізнаємось».

Зйомки відбувалися в Києві, і протягом двох діб було використано сім локацій. Результат роботи молодої режисерки Соломія Томащук можна буде побачити вже у червні.
Помилковий заголовок — ЛЩЯФЛ ЫНЫЕУЬ pyzkb rksg pf exfcns 29 erhfїycmrb[ lsdxfn

24 Травня, 01:06

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Василь, Степан (Стефан)