Настільна версія
мова | язык

Конкурс в Дюссельдорфі переслідують проблеми і аварії

12 Травня, 21:49

Поділитися:

П'ятнадцять глядачів, які прийшли подивитися черговий концерт "Євробачення" в Дюссельдорфі, потрапили до лікарні з опіком сітківки очей від світла прожектора, повідомляє німецька газета Bild.

Це вже друга невдача організаторів конкурсу, пише ru.trend.az. Спочатку в англійських буклетах було знайдено 150 помилок, через що їх довелося викинути і надрукувати нові. Але коли люди почали звертатися до лікарні з опіком очей від яскравого світла софітів, організатори Євробачення занепокоїлися не на жарт.

Як пише eg.ru, мовний експерт Томас Вілкінзон знайшов в англійській версії брошур 150 помилок. Через такі помилки організаторам довелося друкувати 35 000 нових брошур.

Новим шоком для відповідальних за конкурс осіб стало звернення глядачів до лікарень після останнього концерту "Євробачення". П'ятнадцять людей звернулися до лікарні з опіком сітківки - говорить джерело siteua.org.

Поліція Німеччини встановлює, хто прийняв рішення про використання такого світлового обладнання. Поліцейський Маркус Ніскцері заявив: "у нас 8 заяв від глядачів, які звернулися до лікарні. Ми встановлюємо людей, які забезпечили конкурс такими спірними прожекторами. Ми звернулися до технічних експертів, які дадуть свій висновок: чи можна було ці прожектори встановлювати. Особливо нас зацікавили лампи рекламного щита ".

Ведучі конкурсу так само вже попросили вибачення у глядачів за звукові неполадки. Справа в тому, що мікрофони відключалися раніше, ніж ведучі встигали щось сказати.

- Ми просимо вибачення у глядачів і глядачок. Ми усунули цю помилку, - заявив Томас Рідель, комерційний директор Riedel Communications - фірми, що відповідає за технічні лінії.

Які країни окрім Німеччини постраждали від поганого звуку, поки невідомо. На голосування проблеми зі звуком, як запевняють організатори, ніяк не вплинули.
Помилковий заголовок — Rjyrehc d L.cctkmljhas gthtcksle.nm ghj,ktvb s fdfhsї

12 Травня, 21:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон