Настільна версія
мова | язык

Мемуари Барбари Стрейзанд вийдуть у 2017 році

25 Травня, 21:40

Поділитися:

Барбара Стрейзанд заспівала про «туманні акварельні спогади» у хіті 1974 під назвою «The Way We Were». Скоро вона їх задокументує. Блокбастер, який вийде в 2017 році, стане для співачки / актриси / режисера / продюссера автобіографічним.

«
Мемуари Барбари Стрейзанд стануть розважальної історією, яка займе верхівку топ-листа будь-якого видавництва в цьому році, — говорить президент видавництва Viking, Брайан Тарт. — Існує близько п'ятдесяти неавторизованих біографій міс Стрейзанд, що складаються переважно з міфів і негараздів — і вона нарешті розповість свою власну історію».

Стрейзанд народилася в Брукліні в 1942 році і у віці 18 років вперше виступила в п'єсою Філліса Діллера, в нічному клубі. Її перший альбом в 1963 продавався чи не краще за всіх інших. Серед хітів, заспіваних Барбарою, і «The Way We Were», і «Evergreen (Love Theme from A Star Is Born)», і «No More Tears», (з Донною Саммер), і «You Do not Bring Me Flowers» (з Нілом Даймондом).

На Бродвеї вона знялася в «Смішному дівчиську» в 1964 році, за роль в якому отримала Оскар (1968), a після режисирувала безліч інших фільмів («Якими ми були», «Єнтл», «Знайомство з Факерами»).
Помилковий заголовок — Vtvefhb <fh,fhb Cnhtqpfyl dbqlenm e 2017 hjws

25 Травня, 21:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір