Настільна версія
мова | язык

British Knights Europe Stage приймає топових європейських артистів

29 Травня, 20:27

Поділитися:

Sziget пишається можливістю приймати мультикультурну спільноту сігетців, що проявляється і в музичній програмі, яку пропонує Острів Свободи. Європейські гурти з більш ніж 20 країн світу, які вже досягли визнання на рідних землях, зараз мають можливість представити свою музику на розсуд фанів Sziget з близько 80 країн. Їхньою домівкою на фестивалі, який пройде в Будапешті між 10 і 17 серпня, стане British Knights Europe Stage.

Франція представить Erotic Market – хіп-хоп-квартет, який володіє магічною силою. Вони надзвичайно виразні, добре знаються на проблемах міського життя, а їхня музика чудово запам’ятовується та повна електронних ефектів, поєднаних з органними звуками. Переможці European Reggae Contest у 2014 Wailing Trees – це свіжий французький гурт, динамічний та амбіційний, який створює звуки реггі, приправлені соулом, джазом, роком і world music. Представники Нідерландів Splendid відомі як один з найзахоплюючих лайв-гуртів. Їх енергійне поєднання попу, хіп-хопу, реггі, харизми фронтмена Pat і гурту із семи музикантів пристає, ніби клей, очолюючи кожну вечірку чи фестивальний топ. My Baby – блюз-рок-тріо, яке складається з голландських брата і сестри Joost і Cato van Dyck та гітариста Daniel 'Da Freez' Johnston. Гурт виступав на розігріві Seasick Steve у його квітневому турі Великобританією і цього року My Baby зіграє не лише на Sziget, а й на багатьох інших фестивалях.

Іспанці Delafé y Las Flores Azules привезуть свій унікальний стиль і запросять кожного віддатися музиці і просто відчути себе щасливими. З Іспанії приїдуть також The Always Drinking Marching Band – компанія музикантів, акторів, техніків, танцюристів і поетів, які виступають на вулицях світу з 1997 року. Німецький співак, мультиінструменталіст і автор пісень Robert Laupert ніби знає особливий секрет, який дозволяє поєднувати у своїх піснях і ніжну лірику, і жорсткий вокал старих майстрів блюзу.

British Knights Europe Stage рада вітати італійців Après la Classe із сонячного Саленто. Їх звучання перетікає з даб-року до електро-року, поєднуючись із яскравим лайвом і оригінальним написанням пісень. Lo Stato Sociale – електро-поп гурт, народжений в Болоньї, який отримав нагороду «Кращий молодий талант року». Fast Animals and Slow Kids грають панк-рок з фантастичними соло і стінами гітарних дісторшенів, насолоджуватися якими найкраще лайв. Заснований в Перуджа, гурт регулярно грає в Італії.

Інтернет-феномен The Dumplings, який прибуде з Польщі, став найбільшою польською сенсацією 2013 року. У своїй музиці вони поєднують непримиренну лірику зі свіжим поглядом в електроніці, чіпкі мелодії з танцювальною меланхолією. Цьогорічним гуртом з Фінляндії стане 22-Pistepirkko, заснований на уламках панк-рок гурту Matti Mätä &SS. Представляючи Ізраїль, на Sziget зіграють theAngelcy. Гурт отримав відмінні рецензії, виконуючи духовну і політичну лірику, має багато різнобарвних впливів у музиці і відмінний склад музикантів.

Mydy Rabycad – перший чеський електросвінг-гурт з Праги, чотири молодих музиканта з почуттям гумору. А привабливість молодого атмосферного словацького поп-гурт Frequency – в його мультиінструментальності, яку він успішно презентує на своїх лайвах у специфічному вінтажно-модерному саунді. Бельгійський Lohaus – молодий гурт, який пропонує мікс електро і тріпхопу. Австрійців MÖWE знають завдяки їх потужним перформансам. Нещодавно Oliver Koletzi підписав їх під свій лейбл Stil vor Talent, під яким вони і випустили свій другий EP Inside.

Naadia з Москви – одна з найоригінальніших персон на російській інді-сцені. В центрі уваги – співачка Надєжда Грінкєвіч, яка стала піонером нової генерації російських артистів. В музиці вірменського дуету Wattican Punk Ballet ви знайдете елементи психоделічного року, танцювального панку, деформованих поп-звуків і театральні ефекти. Гайдамаки з України створили власний стиль, який називають «козак-рок», що базується на народній музиці, сучасних музичних стилях і наповнений чітким соціальним меседжем.

BK Europe Stage також представить кілька гуртів, пов’язаних із програмою CEETEP (Central and Eastern European Talent Exchange Program). Це заключний рік цієї концентрованої програми, завданням якої є включити як можна більше талановитих артистів зі Східної та Центральної Європи в лайн-апи найбільших європейських фестивалів. Sziget щасливий відкрити свої двері для цього! В рамках програми ми почуємо сербський гурт Eyesburn, який розпочав музичне дослідження жанрів реггі, даб, драм-н-бейс і створення власного особливого звуку і міксу стилів, який вже полюбило так багато меломанів. В додаток June з Македонії сколихне сцену міксом інді-попу і американа з домішками акустичного кантрі-попу.

Sziget Festival’s Europe Stage також стане домівкою для європейських талантів в День –1 і День 0 (10-11 серпня). YOUROPEN – це дводенна підбірка перспективних гуртів з 15 різних країн, готових показати свої вміння перед, можливо, найбільш інтернаціональною і відкритою публікою у світі. Програма починається рано вдень і триватиме до пізнього вечора в обидва дні. Нагадаємо, що Україну на сцені British Knights Europe Stage представить переможець YOUROPEN-конкурсу від Sziget Festival Україна – гурт ONUKA.

Чекайте більше імен, сцен і програм в найближчі тижні!
Помилковий заголовок — Икшешыр Лтшпреы Угкщзу Ыефпу ghbqvf' njgjdb[ 'dhjgtqcmrb[ fhnbcnsd
29 Травня, 20:27

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Онисим, Степан (Стефан)