Настільна версія
мова | язык

Вийшов п'ятий том колекції нової української музики

29 Травня, 23:06

Поділитися:

Лейбл Ultra Vague Recordings випустив збірку української музики, який презентує понад десяток вітчизняних виконавців. Артисти представляють різні міста країни – Київ, Львів, Луцьк, Харків, Одесу та інші.

Компіляція носить назву Uvarious Artists Vol.5 і є черговою частиною багаторічного проекту керівника Ultra Vague Recordings Андрія Уварова, відомого також як Fudo Kazuki. «Дорога веде мене далі, і дарує нові зустрічі з музикою. Це п'яте видання циклу компіляцій, який я заснував шість років тому, коли попросив деяких своїх друзів взяти в цьому участь», - розповів Fudo Kazuki про нову збірку.

Uvarious Artists Vol.5 включає до себе композиції не тільки українських артистів, а й музикантів інших країн. Однак, левова частка треків – українського виробництва. У списку артистів, які потрапили до збірки: daKooka, Cepasa, Shanti People, Soda Ocean, Myopia, «Ріплей», Jimmy Spoon. Група Marija Cheba в рамках збірника презентувала свою нову пісню «Дівчина». Всього добірка включає в себе 17 композицій, і прослухати її можна онлайн.
Помилковий заголовок — Dbqijd gэznbq njv rjktrwsї yjdjї erhfїycmrjї vepbrb

29 Травня, 23:06

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон