Настільна версія
мова | язык

В Києві пройде перший Всеукраїнський конкурс естрадного вокалу «МІСТО МРІЇ»!

5 Червня, 17:42

Поділитися:

В неділю, 7 червня, о 13:00 в столичному Просторі дозвілля «КосМікс ART-PARK» (вул. Попудренка, 1а) за підтримки Київської муніципальної Академії естрадного та циркового мистецтв відбудеться перший Всеукраїнський конкурс естрадного вокалу «Місто Мрії».

В цей день до Києва з’їдуться найсильніші вокалісти країни. На сцену «Міста Мрій» вийдуть володарі гран-прі Всеукраїнських та міжнародних конкурсів з Київської, Донецької, Івано-Франківської, Херсонської, Вінницької, Одеської, Чернігівської, Миколаївської та інших областей.

Оцінювати виступи учасників першого Всеукраїнського конкурсу естрадного вокалу «Місто Мрії» буде авторитетне журі, до складу якого увійдуть: народні артистки України Валентина Степова (голова журі) та Лілія Сандулеса, музичний продюсер Вадим Лисиця, заслужений артист України, композитор і виконавець Олег Шак, продюсер музичної компанії Navsi100, співак Захар Клименко, викладач кафедри джазу та естрадного співу КНУКіМ, співачка та композитор Лілія Остапенко, фіналіст «Х-Фактору» та «Нової хвилі» Аркадій Войтюк, актор та виконавець головної ролі в серіалі «Віталька» Гарік Бірча. Головний консультант конкурсу – ректор Академії естрадного та циркового мистецтв, заслужений діяч мистецтв України, Владислав Корнієнко. Муза Всеукраїнського конкурсу естрадного вокалу «Місто Мрії» - співачка, заслужена артистка України, Тетяна Піскарьова.

«Моє життя пов'язане з піснею та творчістю назавжди. І мені як співачці пощастило працювати в жанрі естради, - говорить Тетяна Піскарьова. - Естрада - це не лише найпопулярніший вид сценічного мистецтва в сучасному світі, але й цілий світ зі своїми естрадними законами. Саме тому, щоб допомогти дітям знайти себе і розкрити свій творчий потенціал, колись я відкрила в своєму рідному Кривому Розі Дитячий театр естради «Аліса», згодом, вже в столиці, заснувала Фабрику Естради Тетяни Піскарьової, і ось тепер на світ з’явився Всеукраїнський конкурс естрадного вокалу «Місто Мрії». Хочу зазначити, що переможці нашого стануть не лише володарями грошових премій, але й отримають спеціальний подарунок від мене та моїх колег – авторську пісню!»

«Місто Мрії» - це місто, в якому дитина з будь-якого куточку країни зможе вийти на велику сцену і продемонструвати всім свої здібності і таланти! Ласкаво запрошуємо Вас до нашого «Міста Мрії» - міста, де запалюються справжні зірки!

ВХІД на перший Всеукраїнський конкурс естрадного вокалу «Місто Мрії» - ВІЛЬНИЙ!
Помилковий заголовок — D Rb'ds ghjqlt gthibq Dcterhfїycmrbq rjyrehc tcnhflyjuj djrfke «VSCNJ VHSЇ»!

5 Червня, 17:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків