Настільна версія
мова | язык

Бужинська зняла фільм про українську діаспору

6 Червня, 23:52

Поділитися:

Поки українська влада «думає» над питаннями популяризації України у світі, співачка Катерина Бужинська разом із чоловіком власними силами вже просуває українську культуру та пісню. У травні Катерина провела Благодійний тур «Українці в Європі» за підтримки Європейського культурного фонду. Шоу-програму «Україна – це ми!» побачили понад двадцять тисяч глядачів у 10 країнах Європейського Союзу. Співачка виконувала на концертах пісні, які увійшли до Золотого альбому «Як у нас на Україні». Окрім пісень українською, прозвучали ще італійською, болгарською та англійською мовами.

«
Мій меседж був - об’єднання українців у Європі. Другий меседж – Україна – європейська держава. І третя місія, найголовніша – це збір благодійних коштів для дітей-сиріт, батьки яких загинули в АТО. 21 травня відбувся мій офіційний виступ у Брюсселі, у Європейському парламенті. Мала невеличку промову, де заявила, що Україна – це європейська держава, що ми розуміємо, що нам потрібен час і реформи, і ми хочемо бути в європейській родині», - повідомила Катерина Бужинська.

Під час гастролей проводилися зйомки фільму «Українці в Європі». Над фільмом працює режисер Любов Благодир.

«Матеріал знімався під час всього туру. За жанром, можливо, це буде фільм-репортаж про події, які відбувалися до туру, під час туру і після туру», - сказала Катерина.

У документальному фільмі тісно переплітаються інформація та кадри про благодійний тур, про життя українців за кордоном, ексклюзивні інтерв’ю представників діаспори, їхні думки, коментарі та позиція з приводу подій, що відбуваються в Україні та світі.

Європа побачила свято української пісні «Україна – це ми» від Катерини Бужинської, а тепер Україна в очікувані аби побачити фільм про європейських українців. Прем’єра відео планується на середину серпня та транслюватиметься на провідних телеканалах країни та Європи.

За словами співачки, фільм буде патріотичним, а свято пісні не закінчується та матиме своє продовження уже восени, плануються концерти у інших країнах Європи, Канаді та США.
Помилковий заголовок — <e;bycmrf pyzkf askmv ghj erhfїycmre lsfcgjhe
6 Червня, 23:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон