Настільна версія
мова | язык

Джуд Лоу і група Us – що у них спільного?

15 Червня, 18:32

Поділитися:

Щоб не дуже нудитися в очікуванні живих концертів Us і нового кліпу на трек «Gakken», можна прямо сьогодні сходити на Us в кіно.

Наприклад, в кінокомедії «Шпигунка» карколомний Джуд Лоу шпигує голосом одного з Us – Вані Розіна. Іван дублює зарубіжні блокбастери вже близько 10 років. Так що – якщо в кінотеатрі ви дивитеся фільм за участю когось з ключових голлівудських красенів, швидше за все, ви ще й слухаєте Us.

А крім кіноновин, шанувальників групи Us очікують і приємні музичні свіжості. Зовсім недавно, 5 червня, відбувся великий сольний концерт гурту Brunettes Shoot Blondes, спеціальними гостями на якому були електронні експериментатори з групи Us. За кількістю людей в залі і з реакції публіки, можна зробити висновок, що в цей вечір на сцені грали одні з найбільш цікавих і перспективних молодих українських команд. Буквально наступного дня, 6 червня, Us відіграли свій живий сет на головній сцені Арт-пікніка Слави Фролової.

А для всіх тих, хто з якоїсь невідомої причини не зміг бути присутнім на музичних перформансах від Us, найближчим часом буде ще один шанс познайомитися з творчістю цих цікавих музикантів. Вже в цю суботу, 13 червня, Us порадують всіх бажаючих в рамках фестивалю «Вуличної їжі», на Арт-заводі Платформа. Виступ Us заплановано на 21:00.
Помилковий заголовок — L;el Kje s uhegf Гы – oj e yb[ cgskmyjuj&

15 Червня, 18:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій