Настільна версія
мова | язык

Beissoul & Einius презентували EP «Chamillion» у Франції і Німеччині

20 Червня, 13:19

Поділитися:

EP «Chamillion» електронного дуету Beissoul & Einius, реліз якого відбувся у квітні в поєднанні з колекцією одягу «Сhamillion» українського дизайнера Олени Буреніної та однойменними парфумами, прозвучав лайв у Франції, Литві, Німеччині і вийшов у продаж на iTunes, Spotify і Amazon.

Кожна з 6 пісень EP вже живе власним життям – від відомої «Chamillion», яка прозвучала на сольному концерті B&E в Києві у березні та інспірувала цілий фешн-проект, до литовської «Upė», яку фани почули на концерті-презентації у Вільнюсі і, абсолютно не знаючи її до цього, відразу заспівали хором. Днями B&E стали гостями великого танцювального шоу «DanceSing. I am Ukrainian» у Києві з піснею «Heaven», яка трохи привідкрила завісу живого звучання нового міні-альбому, який ще не був представлений в Україні. Виконуючи її, Beissoul танцював з 20 кращими молодими хореографами України. «This in my old town, I found my love, my streets, my treasure…» − пісня про старий Вільнюс цього дня була присвячена Києву. Відеоряд до виступу з кадрами київських вулиць було знято самими музикантами за день до концерту.

«
Ця масштабність вже сама по собі несе величезну силу та енергію, коли стільки людей на одній сцені реалізують те, що вони разом створили. Це відносить дуже далеко від землі», − сказав Beissoul після виступу.

Тим часом «Chamillion Tour» вже охопив країни, де B&E побували вперше. З концертом опен-ейр на фестивалі Europavox у Франції пісня Beissoul & Einius потрапила до французької компіляції танцювальних треків артистів з 20 країн світу. Виступом на церемонії нагородження Berlin Music Video Awards B&E вдалося вразити найепатажнішу берлінську публіку, яка, здавалося б, чого тільки не бачила. Церемонія відбулася у величезному комплексі лофтів і нічних клубів, з червоною доріжкою і зустріччю гостей на шикарному Volkswagen Käfer з відкидним верхом. Претендентами на кращий кліп були автори відео для The Prodigy і Röyksopp, режисери-володарі Grammy, кліпмейкери, які працюють з Madonna і Rihanna, що підкреслило престижність нагород.

«Все побачене зняло багато обмежень і запитань щодо «гостроти тем» в відео, яке ми зараз якраз готуємо самі, щоб представити його на BMVA наступного року. Берлін – це місто, в якому можна втілити свої найпотаємніші арт-ідеї!» − говорить Beissoul.

Крім того квітень було відмічено ще одним релізом в команді B&E. Свій перший сольний альбом видав Einius, наповнивши його зовсім іншою свіжою музикою у жанрах trap-electronica, drum&bass, noisecore і hard techno. Любов музиканта до України підкреслив трек, написаний в Києві з назвою «Morning In Khreshchatyk».

«Контрасти – мій творчий двигун. Я завжди любив музику важчу і трохи складнішу. І тепер 20 моїх дико і жирно контрастних композицій можна почути в альбомі, де багато ночі, багато симпатії до великих людей і вулиць, якими вони ходять, − розповідає Einius. – Багато таких людей, які мали значення в моїй творчості, змінилося за цей час, але всіх їх я згадую з неабияким теплом. При цьому моя ексклюзивна подяка Артуру (Beissoul), тому що нереально утопічно знайти людину, з якою я можу творити вже 5 років і не бачити кінця і края нашій спільній творчості».

«Chamillion Tour» B&E продовжується виступами на літніх фестивалях і сольними концертами. Минулого тижня гурт виступив у спільному концерті з Róisín Murphy, а 12 липня повернеться у Київ на фестиваль Atlas Weekend. В цей день Beissoul & Einius зіграють на одній сцені з Onuka, The Hardkiss і The Maneken.
Помилковий заголовок — Иушыыщгд ? Уштшгы ghtptynedfkb УЗ «Срфьшддшщт» e Ahfywsї s Ysvtxxbys
20 Червня, 13:19

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон