Настільна версія
мова | язык

25 червня в G13 Project Studio виступить ALLOISE

20 Червня, 13:27

Поділитися:

По-справжньому відомою талановита виконавиця стала під час виступів у складі першої української англомовної групи Gorchitza, запропонувавши вимогливій публіці якісний новий продукт.

Сольну кар'єру під ім'ям ALLOISE вокалістка початку в квітні 2012 р. Уже через півроку MTV EMA назвало співачку Кращою українською артисткою. Про рівень ALLOISE говорить і те, що вона в різний час виступала на одній сцені з такими артистами як Morcheeba, Kosheen, Craig David, Nelly Furtado, Loreen, Faithless.

Під час літнього концерту ви зможете насолодитися композиціями з нового альбому Alloise, а також улюбленими хітами. Потрібно відзначити, що склад проекту в 2014 році дещо змінився, в нього повернулися музиканти Олексій Лаптєв і Олексій Кириченко. А це для знаючих фанатів означає, що всіх чекає дві години грандіозного шоу, в якому на тлі гармонійної музичної частини в усій своїй повноті відкриється сила голосу ALLOISE. Лірична глибина виконуваних треків дасть кожному учаснику свята шанс забути про буденну суєту і по-справжньому розслабитися.
Помилковий заголовок — 25 xthdyz d П13 Зкщоусе Ыегвшщ dbcnegbnm ФДДЩШЫУ
20 Червня, 13:27

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День радіо

Сьогодні іменини святкують:

Валентин, Євсій, Єлизавета, Леонтій, Олексій, Савва (Сава), Фома