Настільна версія
мова | язык

«Країна мрій» чекає на тебе в Пирогово

20 Червня, 14:32

Поділитися:

Цьогорічний фестиваль пройде в музеї просто неба “Пирогово” з 20 по 21 червня. Музична програма відбуватиметься на трьох сценах: Disco Lounge Stage, World music stage і Ethno Jazz Stage. Виступатимуть “Бумбокс”, ТНМК, ONUKA, “Мотор’ролла”, “Піккардійська терція”, Орест Лютий, Жадан та Собаки і вже традиційно – гурт організатора фестивалю Олега Скрипки “Воплі Відоплясова”. Паралельно на фестивалі діятимуть ярмарок виробів народного мистецтва, майданчик “етно-fashion”, книжковий ярмарок, майстер-класи народних ремесел, виставка народного малярства, дитяча, козацька та кримська галявини, сцени сучасної бандури та етнічних звуків тощо.

Серед новинок – на “Країні мрій” гостюватиме фестиваль повітряних куль “Монгольферія”. Кулі заввишки 25 метрів (як 9-поверховий будинок), з десятиметровим вогняним шлейфом піднімуться у небо над Пирогово. Пілотами стануть солісти фольклорних колективів, відомі літератори, дизайнери. Вперше на фестивалі запрацює дискусійний майданчик “Університет Мрій” з виступами цікавих сучасників: філософів, бізнесменів, громадських діячів. А на “Алеї здоров’я” представлять традіційну та нетрадіційну медицину, йогу, фітнес, здорове харчування, еко-продукти, органічний одяг та косметику – все, що пов’язане зі здоровим способом життя, збереженням або відновленням навколишнього середовища.

Благодійна складова фестивалю втілиться в двох проектах – “Сонячні листи” (програма підтримки дітей, які втратили батька під час неоголошеної війни на сході України, бажаючі зможуть написати листа чи виготовити подарунок дитині, записатися у волонтери) та “Любов дарувати легко!” (збирає книжки, іграшки та інші корисні речі для дітей-переселенців із Криму та сходу України).

Для всіх охочих на території фестивалю діятиме наметове містечко. Для іногородніх туристів організатори запровадили спеціальні автобуси “Країна мрій”, що курсуватимуть з Житомира, Вінниці, Умані, Черкас, Білої Церкви і Чернігова безпосередньо до місця призначення.
Помилковий заголовок — «Rhfїyf vhsq» xtrf' yf nt,t d Gbhjujdj

20 Червня, 14:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон