Настільна версія
мова | язык

Святослав LOOKINICH презентував свою першу авторську композицію

29 Червня, 15:39

Поділитися:

Цього талановитого і завзятого хлопця можна поставити за приклад усім починаючим артистам на небосхилі сучасного шоу-бізнесу. Маючи перед собою чітко визначену мету, він впевнено крокує встановленим вектором до бажаного успіху. Його ім’я − Святослав LOOKINICH, і нещодавно він випустив свій перший авторський трек!

Колись ще зовсім юний, Святослав приїхав у Київ і почав стрімко підкорювати серця небайдужих до щирого та проникливого співу. За його плечима 4-річний стаж роботи у дуеті «Тірамісу», участь у чималій кількості вокальних конкурсів та шоу, таких як «Хочу до Меладзе» та «Голос країни». Кожна сходинка на шляху до успіху давалась нелегко, але оберталась корисним досвідом і ставала фундаментом для подальшого розвитку. Тепер він − самодостатній сольний співак, який вже готовий поділитися зі світом своєю першою власною композицією «Адреналін».

«Коли я писав цю пісню, − зізнається артист, − в жодному разі не хотів, щоб вона була модною, тому що все модне − короткочасне! Я бажав досягти унікальності, хотів, щоб пісня володіла власною естетикою, шармом та стилем, який обов'язково має провокувати слухача на яскраві емоції. Коли відчуття переповнюють та досягають свого максимуму, в підсвідомості звучить «Адреналін».»
Помилковий заголовок — Cdznjckfd ДЩЩЛШТШСР ghtptynedfd cdj. gthie fdnjhcmre rjvgjpbws.

29 Червня, 15:39

Поділитися:

Автор статті: Любов Герус
Фото: Майя Максимова
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: LOOKINICH, прем'єра, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій