Настільна версія
мова | язык

«Океан Ельзи» готує сюрприз для шанувальників

7 Липня, 17:38

Поділитися:

Святослав Вакарчук опублікував в twitter фотографію зі студії звукозапису. Судячи зі знімку, зовсім скоро шанувальників ОЕ чекає приємний сюрприз у вигляді нового альбому улюбленої групи. «Знову в студії», - написав Вакарчук, додавши до запису хештег «Новий альбом ОЕ».

Нагадаємо, у квітні музиканти представили кліп на нову пісню «Не твоя війна». За словами Вакарчука, головна ідея пісні ховається в назві, є непростим для визнання навіть самому собі: «
Нам, українцям, протягом багатьох століть постійно нав'язують ззовні чиїсь думки, дії і навіть війни. Зараз настав час, нарешті, брати відповідальність та ініціативу на себе».

«Головна битва - всередині кожного з нас, всередині нашого суспільства. Адже «твоя війна» - це боротьба з власними комплексами, страхами щось змінити, вплинути на те, що відбувається навколо тебе, не звинувачувати «десь когось», а брати ситуацію в свої руки. Це - надскладно, і без цього немає успішного майбутнього ні у людини, ні в суспільства, ні у країни», - зазначає Вакарчук.

Новий лонгплей «ОЕ» планує випустити в 2016 році. Чи ввійде туди пісня «Не твоя війна» Вакарчук поки не вирішив.

Помилковий заголовок — «Jrtfy Tkmpb» ujne' c.hghbp lkz ifyedfkmybrsd
7 Липня, 17:38

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків